Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΜΟΥΣΙΚΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είχα την ανάγκη τελευταία να σταματήσω για λίγο την επικριτική μου στάση στα της Κουλουφολάνδης κακόγουστα περιστατικά και για να μην τρελλαθώ πέρασα την Κυριακή μου ευχάριστα με τα παιδιά μου,την γυναίκα μου και μερικούς συγγενείς τρώγοντας σ'ένα εστιατόριο στη Πέγεια (να μην περιγράψω τι έβλεπα έξω απο το παράθυρο).
Παράλληλα άκουσα πολλή μουσική,σχεδίασα μιά δυο ιδέες για το ξεκίνημα της Δευτέρας και περιπλανήθηκα στα διάφορα μπλοκς και ιστοσελίδες αρχιτεκτονικής για να ξεπλύνω τα μάτια μου απο την οπτική ρύπανση των τελευταίων ημερών.
Ετσι οι πρόσφατες αναρτήσεις έχουν να κάνουν με μουσική,αρχιτεκτονική και φωτογραφία. Νομίζω ο συνδυασμός των τριών βοηθά την δημιουργία εικόνων στο μυαλό,οι αναμνήσεις ευχάριστα συναισθήματα,πληρότητα στη σκέψη,συγκρότηση δυνάμεων και πάθος για συνέχιση. 

2 σχόλια:

ruth_less είπε...

Η πιο υγιής ανανέωση που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου και σε μας koutso. Έτσι ξεκουράζω κι εγώ πολλές φορές το μυαλό μου - με εικόνες δημιουργικές, συγκροτημένες, πολύχρωμες και μουσική που ανανεώνει τις αισθήσεις.

rose είπε...

Ωραια ! δηλαδη να περιμενουμε να δουμε και εμεις τουτες τις εικονες...
(αυτα παθαινεις οταν δημιουργεις θαυμαστες - εχουν απαιτησεις χαχαχα)