Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

TΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ...ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ

Αποτελείται απο μεταλλική κατασκευή και το μόνο που χρειάζεστε, για να το τοποθετήσετε όπου σας καπνίσει, είναι μιά άδεια ταράτσα και ένας γερανός.
Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά είναι να κάτσετε στη πολυθρόνα σας να ανάψετε τον πούρο σας και να θαυμάσετε την θέα απο το παράθυρο ή απο το υπόλοιπο μέρος της ταράτσας που θα γίνει πλέον βεράντα,μεταξύ των ντεποζίτων και του εν αναμονή οπλισμού των κολωνών και να πείτε σε μας τους μαλάκες που σας αντέχουμε:"βρε δεν γαμιέστε,εγώ απέκτησα επι πλέον συντελεστή συν τοις άλλοις θέα προς την θάλασσα" 

5 σχόλια:

rose είπε...

πρόταση:

τι λες να παραγγείλουμε καμια 20αρια μενήρ στο σχημα του αντρικού μορίου [ή γυναικείου αλλα δεν νομιζω οτι ειναι εξοικιωμενοι με την ανατομια για να σοκαριστουν]
και να τα τοποθετουμε στην θεα έξω απο τα παραθυρα τους για καμια βδομαδα με εντυπα κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

τέλειο!!!

θέλω τζαι γω ένα τέτοιο αριστούργημα!!

οχχχχχοο μάνα μου ρε κουμπάρε ααα

koutso είπε...

@ rose,
Αμφιβάλω αν είναι ενήμεροι για την ανατομία τους.Πως διαφορετικά θα εξέληπαν απο δαύτους όλες οι ενοχές και τα κόμπλεξ που τους διακατέχουν ώστε να μην μας βασανίζουν με τις βλακείες τους και με την εξουσιαστική τους συμπεριφορά?
Ολα ξεκινούν απο εκεί....την αναγνώριση της ανθρώπινης μας φύσης.

Aceras Anthropophorum είπε...

έβαλες μου σχόλιο για τα βιοκλιματικά. Επειδή εν παλιά η ανάρτηση τζιαι μπορεί να μεν πάεις πίσω να δεις την απάντησην βάλλω σου την τζιαι δαμαί:

Αγαπητέ Κουτσοφτίδη, δεν είναι πάντα θέμα κοινής λογικής τα βιοκλιματικά. Εγώ κάμνω υπολογισμούς 15 χρόνια τωρά τζιαι πολλές φορές είναι δύσκολο να προβλέψεις πως θα σου συμπεριφερτεί το κτήριο. Για τα απλά, για τες κατοικίες όμως ίσως ναί. Άμα κάμεις μιάν που την υπολόγισες, τες άλλες κάμνεις τες κατ΄αναλογίαν. Εγώ πολλές φορές εσυνέλαβα την κοινήν λογικήν μου να κάμνει 180 μοίρες λάθος. Την πρώτην φορά πάντα υπολογίζω. Κουστίζει βέβαια. Εδώ χρεώννω κάπου μεταξύ 15 τζιαι 60 000 € για κάθε μελέτη. Αν είναι βέβαια για κατοικία δεν αξίζει τον κόπο. Το κάμνω μόνον δωρεάν για τους φίλους. Ένα κτήριο όμως που πάει πάνω που εκατομύριο τι του είναι 15'000€ ιδίως που θα τις γλυτώσει που τες μηχανικές εγκαταστάσεις.

Παρόλον που δεν ξέρω που κοντά την αρχιτεχτονική σου, που μερικές φωτογραφίες που είδα εσκέφτηκα "έτον τζιαι έναν που κόφκει ο νούς του βιοκλιματικά". Άρεσεν μου τζιαι η αισθητική, τουλάχιστον που τες φωτογραφίες.

koutso είπε...

@ αδέρουμ,
Συμφωνώ,όμως ήθελα να πω πως για απλά κτίρια (κατοικίες) που δεν χρειάζονται και τόσους υπολογισμούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η λογική σε συνδυασμό με την αισθητική.Τουλάχιστον έτσι έχουν σχεδιαστεί οι δύο κατοικίες στον Πωμό που φαίνονται και στις φωτογραφίες με σκιερά παράθυρα και γενικά ανοίγματα με βαθιούς προβόλους και διαμπερή αερισμό για δημιουργία "ρευμάτων" κίνησης αέρα που δροσίζουν τις κατασκευές ώστε να μην χρησιμοποιείται το κλιματιστικό παρά μόνο τις μέρες ή νύκτες που δεν αντέχεται η υγρασία.Εκτός αν έχεις κανένα μαγικό τρόπο να ξεφορτώνεσαι την υγρασία απο τα σπίτια...?