Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

EL HIERO ISLAND-SPAIN




Παράδειγμα προς μίμηση ρε κούλουφοι.Προσέξετε το"κόλπο" με το νερό όταν δεν υπάρχει αέρας:η δεξαμενή (φυσικός κρατήρας) θα γεμίζει  με νερό της θάλασσας που θα στέλλουν οι αντλίες που θα λειτουργούν απο τις ανεμογεννήτριες (οταν έχει αέρα) και όταν δεν έχει αέρα θα ενεργοποιεί τις τουρπίνες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιόντας το νερό απο τον κρατήρα μέσω της βαρύτητας.
Επίσης προσέξετε τι έκαναν:εξήγησαν του κόσμου με λογικά απλά επιχειρήματα τις επιπτώσεις αλλά και το μεγάλο κέρδος απο την εκμετάλλευση των ανανεώσημων πηγών ενέργειας....γιατί σε λίγα χρόνια θα αναγκαστούμε να μαζεύουμε τ'ανθρώπινα αέρια μας για να ζεσταινόμαστε γιατί απλά δεν θα μπορούμε να πληρώνουμε το κόστος του πετρελαίου.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

2 σχόλια:

Terra Incognita είπε...

"Αφού εν καρκινογόνα τούτα τα μασκαραλλήκκια!!!" είπεν ο Πανίκκος σαν έπαιζε με το μουστάτζι τζαι την πατεριμή του.
"Συμφωνώ! Ασε που εν να ασχιημίσει τζαι το χωρκό!" είπεν η Κούλλα καθώς εβαλλέ το δίσκο με τους καφέδες πας το τραπέζι."Θκυό γλυκούς, έναν μέτριο, τζι έναν με ολίγην. Θκυόμιση ευρά τζαι τα κουλλουρούθκια τζερασμένα!".

Κύπρος 2009

koutso είπε...

@terra,
Aκριβώς,Αυτοί οι κούλουφοι όμως δεν μπορούν να ρυθμίζουν την κατάσταση γιατί τους δίνουν το δικαίωμα οι ίδιοι οι πολιτικοί που στη προσπάθεια τους να κερδίσουν ψήφους συμπαθούν και τον Πανίκκο και την Κούλα.Πρέπει να αναληφθεί το κόστος απο κάποιους τέλος πάντων πολιτικούς για να κόψουμε δρόμο...διαφορετικά έρκεψε να μαζεύεις....αέρια!!!!