Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ....




ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΦΟΛΑΝΔΗ Ή ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...

23 σχόλια:

rose είπε...

Κώστα ποιος ακούει;

Lexi_penitas είπε...

Μπεεεε...

koutso είπε...

@Λέξη,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΦΟΥ ΩΣ ΚΑΙ'ΣΥ ΜΠΕΜΠΕΡΙΖΕΙΣ....

Incus είπε...

Συγνώμη φίλε αλλά να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το συγκεκριμένο βιντεάκι.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα στην βάση μιας συνωμοτικής θεωρίας όπως πολλοί κάνουν και με το κυπριακό.

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι εμείς του ιατρικού κόσμου και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι σε μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού που καλύπτουν μεγάλο αριθμό πληθυσμού έχουμε δει θνησιμότητα από τον Η1Ν1.
Βεβαίως και, ευτυχώς, ακόμα δεν είναι μεγάλος ο αριθμός των θυμάτων και βεβαίως και, ευτυχώς, ακόμα ο ιός προσβάλλει σοβαρά μόνο συγκεκριμένες ομάδες ασθενών κυρίως με ανοσοκαταστολή.
Όμως εμείς που βλέπουμε ακόμα και υγιή κόσμο όπως τις έγκυες να χαροπαλεύουν γιατί έτυχε να προσβληθούν από τον ιο με το ανοσοποιητικό τους σύστημα αδύναμο λόγο εγκυμοσύνης, δεν μπορούμε να μην πάρουμε την απειλή αυτού του ιού σοβαρά.
Το αν τούτο θα εξελιχθεί σε πανδημία ή όχι είναι άγνωστο αλλά αυτό είναι που προφανώς το WHO προσπαθεί να προλάβει με τους εμβολιασμούς.

Εξάλλου, τα εμβόλια της γρίπης δεν είναι κάποιο τελευταίο φρούτο των φαρμακευτικών εταιρειών και όπως κάθε φάρμακο πάντα μπορεί να υπάρξουν πιθανές παρενέργειες όπως το Guillain Barre που αναφέρθηκε στο βίντεο. Αλλά τα ρίσκα είναι βεβαίως υπολογισμένα και μικρά κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μακάρι να ζούσαμε στον κόσμο της τελειότητας και της ασφάλειας, όμως δεν είναι έτσι.
Το ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες βγάζουν εκατομμύρια ήταν και είναι γεγονός αλλά δεν είναι και οι μόνοι.

Αν με ρωτάς εμένα ο πρώτος που θα έπρεπε να εμβολιαστεί δημόσια για να δώσει το παράδειγμα είναι ο υπουργός υγείας μας αλλα...

κουτσοφτου είπε...

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ?ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ.ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ.

koutso είπε...

@ Incus,
Πολύ καλά τα λές για τον υπουργό ο οποίος είπε σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έκανε το εμβόλιο ότι έχουν ...άλλοι προτερειότητα.Εσύ το έκανες?

Incus είπε...

@κουτσόφτου

Λυπάμαι αλλά δεν θα συμφωνήσω με το πρώτο σου σχόλιο καθώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ούτε για το ένα αλλά ούτε και για το άλλο.

Ως γιατρός μπορώ να σου πω ότι ΟΧΙ δεν μπορούν οι ευπαθείς ομάδες να αυξήσουν την άμυνά τους έτσι απλά γιατί διαφορετικά θα είχαμε είδη να γιατρέψει απλούστατα τον διαβητικό, τον νεφροπαθή, τον καρκινοπαθή που λαμβάνει χημειοθεραπεία, κ.ο.κ.

Δεν είμαι σίγουρος σε ποια γερμανική σχολή αναφέρεσαι. το πιο κάτω είναι ένα πρόσφατο σχόλιο από την Deutsche Welle:

Germans put skepticism aside

There has been a rise in demand for the flu jab

In September a study found that 62 percent of Germans polled would not get vaccinated because of concerns about possible side effects. But the demand for vaccination has risen over the last few days after infection rates doubled in one week.

The Robert Koch Institute has now registered more than 40,000 cases and recorded 12 deaths up to November 9.

The deaths of a 33-year-old woman in Aachen and a 33-year-old man in Munich from the H1N1 virus were reported in the media on Tuesday.

A spokesman of the Bavarian Federation of Pharmacists, Thomas Metz, said that there had been a leap in interest in vaccination.

"It is as if someone has flicked a switch," he said.

jg/AP/Reuters/dpa

Editor: Kate Bowen


@koutso

Εγώ ούτως ή άλλως ανήκω σε αυξημένου ρίσκου ομάδα ως γιατρός και επιβαλλόταν να το κάνω. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει όντως να εμβολιαστούν όλοι ανεξαιρέτως και βεβαίως δεν είμαι κάθετος με την μια ή την άλλη άποψη. Απλά απεχθάνομαι τους ανυπόστατους παραλογισμούς και τις ακρότητες όπως της κυρίας στο βίντεο.

koutso είπε...

@Incus,
Εγώ πάντως φίλε μου θέλω να πεθάνω ...φυσιολογικά ,ίσως απο καρδία,ίσως απο καρκίνο,ίσως στον ύπνο μου (αν είμαι τυχερός),ίσως και απο γρίπη.Ομως κανένας ππούστης γιατρός με μεταλλαγμένα μυαλά πρόκειται να μου αλλάξει την γνώμη και αυτό είναι δικαίωμα μου.Κάθε χρόνο έχουμε γρίπη απο τον καιρό που γεννηθήκαμε και εμείς και οι έγκυες μητέρες μας.Τι στο δκιάολο επάθατε όλοι σας?
Φαίνεται το ότι είσαι γιατρός στην Αγγλία να
παίζει ρόλο.Μήπως έπαθε κάτι το μυαλό σου απο την πολλή αγγλοαμερικάνικη προπαγάνδα που σας βομβαρδίζουν κάθε μέρα?

Incus είπε...

Φίλε μου ξέρεις την ιστορία του τύπου που ήταν πάνω στο δεντρό τζιαι του εφώναζαν να κατεβεί γιατί θα έπεφτε κάτω; όι εν κατεβαίνω λαλεί τους... Βρε κατέβα τζιαι εννα ππέσεις... όι εν κατεβαίνω... Ε μείνε τζειπάνω λαλούν του τελικά.
Έτσι και με εσένα φίλε μου. Αν θέλεις βάλ' το αν θέλεις μεν το βάλεις. Εγώ την γνώμη μου είπα και μάλιστα χωρίς να προσβάλω κανένα, σε αντίθεση με εσένα!
Απλά να σου πω ότι πλανάσαι πλάνην οικτράν αν νομίζεις ότι η προπαγάνδα σε χώρες όπως η Αγγλία μπορεί να συγκριθεί στο ελάχιστο με την προπαγάνδα σε χώρες όπως η Κύπρος και η Ελλάδα. Άνοιξε τα ράδια και τις τηλεοράσεις γύρο σου και δες τα χάλια μας.

koutso είπε...

@Ιncus,
Tα χάλια μας ξέρω τα καλύτερα απο σένα γιατί ζώ δαμέσα στο κωλο-ανύπαρκτο κράτος μας και μπορώ να καταλαβαίνω αρκετά πράματα.Οπως δεν έμαθα να ακούω και τα κανάλια που μας βομβαρδίζουν με όλων των ειδών τις ανούσιες "ειδήσεις" και αγωνίες για την μελλοντικλή καταστροφή.

Terra Incognita είπε...

Το συγκεκριμένο βίντεο μου έδειξε γιατρός, με μεγάλο κύρος στην Πάφο, και γελούσε.
"Αυτά βλέπει ο κόσμος και φοβάται να το κάμει" είπε.

Αν σκεφτόμασταν έτσι γιατί δεχούμαστε να εμβολιάζονται τα βρέφη;

Ένα κανονικό εμβόλιο είναι σαν τα άλλα. Κάποιοι, πολύ λίγοι, θα έχουν παρενέργειες, οι περισσότεροι καθόλου.

Δεν σε αναγκάζει κανένας να το βάλεις. Καλό είναι να το βάλεις αν ανήκεις στις ευπαθείς ομάδες.

Αν μεν το βάλεις τζαι κολλήσεις τον ιό απλά εν να ταλαιπωρηθείς. Το πολύ πολύ να πεθάνεις.

Σημ. Ο γιατρός εμβολιάστηκε.

Ανώνυμος είπε...

kopelia estile kapios o opios zi stin irlanida mini stin ert oti 6 stou 10 tzimesa eparousiasan parenergies

R.Giskard είπε...

Τι απίστευτες βλακείες θεέ μου.

Πιστεύκουν ούλλοι οι αναρχικοί έτσι χοντρές μαλακίες ή οι άλλοι χρησιμοποιούν τζιαι λλίο το νου τους;

Την επόμενη φορά να βάλεις βίντεο κανενού άλλου φαντασιόπληκτου αλλά τούτη τη φορά με παραπάνω σιονούι (εν απορίας άξιο το πως εν έτη 2009 που ένα απλό κινητό φκάλλει βίντεο με καλή ποιότητα το βίντεο τούτο φαίνεται να ετραβήχτηκε πριν 30 χρόνια...) τζιαι αντί να μιλά για το εμβόλιο να μιλά για τους Μασώνους, τους Ναίτες Ιππότες τζιαι τους Εβραίους.

Τα σκουπίθκια στα σκουπίθκια.Τούτο μόνο αξίζει να πει κάποιος για τούτο το βίντεο.

koutso είπε...

@R.Girkard,

Aρέσκει που είσαι τόσο σχετικός για να με χαρακτηρίζεις αναρχικό.φαίνεται ότι δεν εκατάβες το νόημα του μπλόκ μου.Σε προτρέπω να διαβάσεις για να καταλάβεις πριν εκστομίζεις μαλακίες.
Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να βάλω ένα βίντεο που δείχνει και την άποψη,εκείνων που πιστεύουν το αντίθετο.

Okyalos είπε...

Γεια χαρά
Ο λογος που ζητε οι περισσοτεροι σημερα και ειστε αρτιμελείς, με σωας τα φρενας(λεμε τωρα) είναι διοτι πριν αρκετα χρονια ο εμβολιασμος για αρκετες ασθενειες που αποδεκατιζαν αλλα το σημαντικότερο προκαλουσαν αναπηριες, εγινε υποχρεωτικός. Και τοτε ελεγαν οτι ολα αυτά ειναι σκευωριες. Εαν ομως δειτε καποιο που περασε οστεομυελιτιδα, η οποια μεσω του εμβολιασμου εχει εξαλειφτει, θα καταλαβετε απο τι εχουμε γλυτώσει ολοι εμεις.
Επισης, ενας λόγο που το προσδοκιμο επιβιωσης του κυπριακου γάρου εφτασε τα 82 χρονια, παρολο που καπνιζει, δεν ασκειται, τρωει σαν το κτηνο, ζει σε μια μολυσμενη χωρα κ.λ.π. ειναι η ευρεια χρηση διαφορων φαρμακων, τα οποία οταν κυκλοφορησαν εγιναν στοχοι διαφορων προοδευτικών.
Στο ιντερνετ θα βρειτε ως γνωστο αιρείτικές αποψεις για όλα τα θεματα, απο το εαν ζει ο Ελβις μεχρι εαν το γενετικό οργανο των κινεζων ειναι οριζοντιο και οχι καθετο ( και ομως ναι). Τα ιδια ελεγαν και τα φαρμακα κατα του AIDS και αυτο οδηγησε σε μαζικους θανατους οσων τα διεκοψαν.
Ειναι γνωστο οτι ο ιος ειναι απο τις πλεον εξυπνες μορφες ζωης, και μπορει να μεταλλάσεται συνεχως. Αυτός ειναι και ο λογος που π.χ. η ηπατιτιδα δεν ειναι ιασιμη, ενω η υπαρξη της χρονολογειται απο π.χ. ( με τη μορφη του ασκίτη).
Οσο αφορα την ανοσοκαταστολή, το προβλημα εγκειται σε ασθενεις που λαμβανουν θεραπεια για προληψη απορριψης μοσχευματος, ασθενεις με καρκινο οπου λογω της θεραπειας τα λευκα αιμοσφαίρια (η φυσική αμυνα μας ) εχουν πιασει πάτο, και ασθενεις οπου τα οργανα στοχοι της γριπης (πνευμονες, νεφρα, καρδια ) ειναι εξασθενημενα.
Ετσι και αλλιως, αυτοι πρέπει να κανουν, οπως συστηνουν οι αρμοδιοι φορεις, και οχι ο γενικός πληθυσμός.
Κλεινοντας, τον Αυγουστο δημοσιευτηκε μελετη σε ενα περιοδικό το οποιο κοινως δεν μασάει τιποτα, η οποια εδειξε οτι στις εγκυες υπαρχει 5πλασιος κινδυνος απο την νεα γρίπη. Προκειται για το Lancetμ, το οποιο οδηγησε στην αποσυρση απο την αγορα αρκετα προιοντα, για τα οποια εστω υπηρχαν υπονοιες οτι δεν ειναι ασφαλή .

Ανώνυμος είπε...

KAZANI

oi antidraseis pote den itan toso entones pagkosmios apenanti se kapio farmako. Kaneis den amfisbita tin epikundinotita tou iou. Posa omos thumata prokalese pagkosmios mexri simera? H koini grippi prokalei perissoterous thanatous apo tin 'nea' kai omos den blepoume idiaiteri euaisthitopoiisi. Auto einai pou prokalei tin upopsia kai oxi kati allo.

.As mas poun oi giatroi poio egkuro iatriko entupo ekrine asfales to sugkekrimeno embolio? KAi as afisoun tous xaraktirismous peri anarxikon ktl.

.Giati eno sunithos xreiazontai polla xronia ergastiriakon dokimon auto prepei na to mpixtoume epeigontos xoris oute 1 xrono dokimon?
Poios aneuthinos mporei na egkuithei se mia egkuo na paei na to kamei? Me poia exegkua?

.Giati prostateuontai toso polu oi farmakeutikes i oi kuberniseis se pithanes parenergies?


kai se roto giatre: An i filenada mou pou en egkuos kamei to embolio kai pathei tipote to paidi, poion ego na pao na skotoso?

Okyalos είπε...

To cdc (centre of disease control) και το NICE συστηνουν το εμβόλιο. Για οσους δεν γνωριζουν προκειται για οργανισμους με τεραστια αποθεματα αξιοπιστιας και το σημαντικότερο εντελως αδεκαστους.Προς επιβεβαιωση των παραπανω, μολις προσφατα το ΝΙCE αποφασισε να μη δινει ορισμενα αντικαρκινικα φαρμακα, λογω μη υπαρξη σαφης οφελους, κατι το οποιο προκαλεσε φοβερες αντιδρασεις εκ μερους των εταιριων χωρις ομως καποιο αποτελεσμα.
Δευτερο, οσο αφορα την εγκυο γυναικα σου, απλα να σου αναφερω οτι ακομα και το panadol στη σωστη δοση, αποτελει ενα απο τους πλεον αποτελεσματικους τροπους για να αυτοκτονησει καποιος.Επισης η αθωα ασπιρινη απαγορευται στις εγκυους. Αρα, εξ ορισμου οταν περνεις οποιοδηποτε φαρμακο, υπαρχει ο σχετικος κινδυνος, κατι το οποιο ισχυει και για ορισμενες τροφες.
Τριτο, οι μελετες για την κοινη γριππη ποσα χρονια νομιζετε οτι διαρκουν? Aς σοβαρευτουμε λιγακι, και να σκεφτουμε οτι καθε χρονο βγαίνει νεο εμβόλιο καθως ο ιος μεταλλασεται .Ετσι οι μελετες δεν διαρκουν πολλα χρονια αλλα ορισμενους μηνες, οπως και με το εμβόλιο της νεας γριππης.
Κλεινοντας, θα ηθελα να σας υπενθυμισω οτι οταν ξεκινησε η επιδημια, κανενας δεν γνωριζε την ενταση των συμπτωματων της νεας γριππης, και ητανε ενας απο τους λόγους που ολοι ητανε ανησυχοι. Δυστυχως, τωρα ολοι μιλανε απο θεση ισχυος και σαν μετα χρηστον προφητες.
Και οσο αφορα τα περι αντιδρασεων σκεφτειτε ποσες φορες στη κυπρο βγηκε καποιος να διαμαρτηρηθει εναντιον του κατεστηστεμενου και να αυτοανακηρηχθει σταυροφορος κατα της διαπλοκης, μονο και μονο για να αποδειχθει αργοτερα οτι τα κινητρα του δεν ητανε αγαθα(π.χ υπουργοι που παραιτηθηκαν λογω ευθυξιας, για να βρεθουν τη επομενη μερα σε περιζητητες θεσεις κ.λ.π)Αποκλειεται αυτο να συμβαινει και τωρα?Λεμε τωρα...
Μια προσεκτικη ματια στις ιστοσελιδες εναντιον του εμβολιου και η υπαρξη του banner donate now, θα επρεπε να σας βαλει σε υποψιες, για το ποιος τελικα ειναι το αρνί.

Ανώνυμος είπε...

Koitakse file Okyalos, kat arxin den me epeises dioti apefuges tes kuries anusuxies mou.

Mporo na po oti den etuxa tis apaitoumenis enimerosis apo to kratos sto opoio plironno forous kai se antithesi me ton Kosta den to brisko kathola dialumeno alla antithetos toso organomeno pou katafere kai dieluse tis koinonikes antistaseis mas. Ara ekatantisame arnia.

Ara epeidi den etuxa tis aparaititis aksiopistis enimerosis exo polles amfibolies kai an kapoios den mou tis apantisei den tha pao na balo sto aima mou dilitirio, an to ekana tha protimousa tin preza gia eunoitous logous...

epanalambano: h koini grippi prokalei perissoterous thanatous giati tosos ntoros gia tin "nea"? Ta autokinitika dustuximata, to aids, to tsigaro kai oi koines allergies prokaloun pollaplasious thanatous apo tin nea grippi giati den ginete tosos ntoros?

.Giati i kubernisi USA thespizei nomo gia na ginei upoxreotikos o emboliasmos? (tin stigmi pou oloi gnorizoume poso elaxista noiazontai gia tin ugeia ton politon tous)

.Giati prostateuontai toso polu oi farmakeutikes i oi kuberniseis se pithanes parenergies tou emboliou, tin stigmi pou askoun toso megali psuxologiki bia ston kosmo gia na emboliastei?

.poios sou eipe oti emeis pinnoume panadol? Kai an pinname tha to kaname gnorizontas to apiroelaxisto megethos tou riskou, stin prokeimeni periptosi tou emboliou den to gnorizo kan to megethos auto. To xeirotero einai pos KANENAS gunaikologos den to sustinnei kai PARA POLLOI diakekrimmenoi giatroi ana to pagkosmio exoun sobares epifulakseis.

.Einai oloi oi epistimones/epikrites a-sobaroi kai diamarturontai gia tin ellipsi meletis ton parenergion?

filika

Ανώνυμος είπε...

Yg 1: Euxaristoume kosta gia tin filoksenia..
Yg2: Okyalos, oraia fasi i istioploia

Okyalos είπε...

Προς ανωνυμο
Καταρχας το κρατος ειναι οντως διαλυμενο. Εγω εαν δεν ημουνα του χώρου, θα ημουν πολεμιος του εμβολιου. Δεν ειδα ουτε μια διαφωτιστική εκστρατεία, περα απο ενα τυπο που φταρνιζεται και θυμιζει διαφημισεις 80s του μπαιράκ. Ο υπουργός βγαίνει στα ραδιοφωνα και κατηγορεί το υπουργείο του, λες και πρεπει εγω και εσυ να παμε να στρωσουμε την κατασταση.
Επαναλαμβάνω οτι το θεμα με τη νεα γριππη εγκειται στο οτι ακριβως ειναι νεα και κανενας δεν γνωριζει πως μπορεί να συμπεριφερθεί ο ιος, σε αντιθεση με τη κοινη γριππη, οπου ειναι προβλέψιμη. Για αυτό υπάρχει ο πανικός.
Ο προστατευτισμός των φαρμακευτικών εταιριων δεν ισχύει. Ψαξε το εαν θελεις( philips and cohen LLP)για να δεις τι προστιμα τους κατεβαζουν στην Αμερική και στη Ευρώπη.
Αυτο που συνεβηκε με το εμβόλιο ονομαζεται fast track approval και εχει εφαρμοστεί και σε άλλα φαρμακα, οπου βασικά κανεις δεν μπορουσε να κανει προβλεψη για την διασπορα και την βαρυτητα καποιας ασθενειας.
Αλλα εν κατακλείδι ειμαστε οντως κωλοκρατος, οπου κανενας απο τους λαλιστατους (ΠΑΣΥΚΙ,Ιατρικος συλλογος, )δεν βγηκε να πει μια εμπεριστατωμενη αποψη.
Μη ξεχνας οτι εχουμε το μοναδικο νοσοκομειο στο κοσμο οπου αυθαιρετα θαλαμος εξω απο την εντατική καταληφθηκε απο τους συγγενεις ασθενων και εγινε καπνιστηριο!!!Αυτο συνοψίζει ολα οσα εχουν λεχθεί.

koutso είπε...

@Okyalos,
Επιτέλους,αυτό προσπαθώ να πώ και γω ότι είμαστε ένα κωλοκράτος,είτε μέσω του μπλόκ,είτε μέσω της φωνής μου γι'αυτό άλλωστε και δεν αρέσω σε πολλούς,τόσο σε αρχιτεκτονική παιδεία και αισθητική ,πόσο μάλλον σε ιατρικά θέματα.

Okyalos είπε...

Μα περαν της διαφωνιας για το εμβόλιο, συμφωνουμε στο οτι ειμαστε κωλοκρατος. Το ξερεις οτι διαφημιζουν την ξεχωριστη μοναδα για τη νεα γριπη, ενω στην ουσια ειναι ο χωρος των πρωτων βοηθειων αλλα μπαινεις απο αλλη εισοδο και καταληγεις στον ιδιο ακριβως χωρο που καταληγουν ολα τα περιστατικα των πρωτων βοηθειων?
Στην Αγγλια εφαρμοσαν τηλεφωνικη γραμμη, οπου διδονται οδηγιες και αυτό οδηγησε σε μια μειωση του πανικού, των ετσι και αλλιως ψυχραιμότερων Αγγλων.Εδω αυτη η γραμμη ειναι γυρισμενη σε ενα κινητο μιας φιλοτιμης κοπελλας, η οποια πρεπει να ανταποκριθει σε ολα τα τηλεφωνηματα.
Ολα τα τερατουργηματα που περιγραφεις εσυ σαν αρχιτεκτονας, εγω τα βλεπω στον χωρο της υγειας. Με τη διαφορα πως τα αρχιτεκτονικα τερατουργηματα μπορουν να βλαψουν την οραση, αντε το πολυ και το ψυχισμο. Ενω στην υγεία, πας στα θυμαρακια ακλαφτος.

koutso είπε...

@Okyalos,
Oταν φτάσει και βλάψεις το ψυχισμό σου..."κλάφτα Χαράλαμπε",μετά τίποτε δεν λειτουργεί.ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΑΘΑΜΕ ΔΑΜΕΣΑ.Eχει τόσο βλαμμένους ιδίως όσοι κατέχουν μιά θέση και νομίζουν ότι έγιναν κάποιοι απο τους πολιτικούς,ως τους δημόσιους υπάλληλους,τους καναλάρχες και βάλε.