Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΦΟΥ...ΤΟΤΕ 1994

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ,ΚΟΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΤΑΛΙΩΤΗ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ,ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ "ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ 4 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΤΑ ΟΜΜΑΤΑ 3 "ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ"ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 95% ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ- ΕΡΓΟΥ ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΤΕΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΚΑΦΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΑΠΟΨΗ" ΠΕΡΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΚΑΦΡΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ"ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,ΟΠΩΣ Ο ΛΕΠΤΟΣ,Ο ΑΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 300.000ΛΚ
ΠΟΣΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ 1.000.000ΛΚ
ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 100.000ΛΚ
ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ:ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.
ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ:100.000ΛΚ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΔΡΑΝΕΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ 36 ΜΗΝΕΣ Χ 20.000ΛΚ=720.000ΛΚ
ΝΕΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ: 600.000ΛΚ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΑΜΟΙΒΗ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ:ΑΓΝΩΣΤΟ
ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΜΗ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ.....
ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ (ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ)
ΣΠΑΤΑΛΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΩΝ:ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ

ΚΛΠ.ΚΛΠ.ΚΛΠ......

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΑΛΗΨΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΑ ΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ" ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΦΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....:ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΟΥΛΟΥΦΚΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ...ΟΜΟΡΦΙΕΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΥΝ.....

6 σχόλια:

rose είπε...

η καταστροφή δεν "κοστίζει" Κώστα
η δημιουργία είναι "πολυδάπανη"


έχουν τα ριαλια να ξοδευουν όταν πρόκειται να ασχημονήσουν

ριαλια δεν υπάρχουν όταν γίνοται ομορφιές

Petros Mavros είπε...

Αχχχχ ο μπαγλαμας... Κωστα, αν ειχαμε τσιππα πανω μασ σαν πολιτες δεν θα πληρωναμε ουτε σεντ φορο για να μην εχουν μισθο τουτοι οι αχαπαροι.

線上免費試看短片a片 είπε...

夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
免費a片AV女優
免費無碼a片
a片免費試看
免費a片下載
色女a片群
情色a片
免費a片

成人影城 είπε...

a片寫真
線上看a片直播a片下載
色a片
線上免費看a片
a片寫真
色a片下載
免費a片下載無碼
a片情報站
成人a片
情色a片

成人影城 είπε...

a漫卡通
a漫卡通
視訊裸聊聊天室
做愛圖片
情色視訊聊天室
a漫卡通
日本a片卡通版
無碼dvd無碼av
免費直播視訊交友聊天表演

換妻社團俱樂部 είπε...

免費視訊正妹裸聊
情色視訊美女內衣秀
a漫卡通成人動畫
h漫卡通成人動畫
性感辣妹比基尼
h漫卡通成人動畫
自拍走光卡通影片
h漫卡通
免費辣妹視頻