Τρίτη 11 Μαΐου 2010

NICOSIA-QATAR PROJECT,PART IV

ΑραβικόΣτυλ - «Μαϊμού» ήταν τελικά η μακέτα
Αυτό που παρουσιάστηκε με τόση περηφάνια όταν έπεφταν τα συμβόλαια μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του εμιράτου του Κατάρ δεν ήταν τίποτε άλλο από μια μακέτα μαϊμού(φωτό). Όπως αναφέρεται στα σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων αυτό που παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο Χριστόφια και τον Εμίρη του Κατάρ δεν ήταν το έργο που θα κατασκευαστεί στη Λευκωσία αλλά μια κονσέρβα που μεταφέρθηκε στην Κύπρο προκειμένου να φανεί η διάθεση των δύο πλευρών να φτιάξουν κάτι. Γι' αυτό και κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθούν ουσιαστικές απαντήσεις από όλους τους αρμόδιους γιατί φαίνεται πίσω από όλα εκείνα τα πανηγυρικά που έγιναν εκείνες τις ημέρες δεν υπάρχει ούτε ουσιαστική συμφωνία ούτε και ένα πραγματικό έργο το οποίο και θα εκτελεστεί. Η όψη της μακέτας ήταν ένα αραβούργημα το οποίο δεν έχει τίποτε να κάνει με την κυπριακή πραγματικότητα, που αν μην τι άλλο κάτι θα συμπεριλάμβανε έστω και τυπικά εάν η μακέτα φτιαχνόταν στη βάση της συμφωνίας.OFFSITE.
Tελικά είμαστε για κλάματα.

6 σχόλια:

rose είπε...

και να σκεφτείς οτι είναι το μόνο που έχει να επιδείξει η κυβερνηση στον τομέα της οικονομίας με περηφάνια!

από την άλλη μπανανες είχαμε, μαιμούδες όμως;

koutso είπε...

@Rose,
Aφού πρίν είχαμε μπανάνες τώρα χρειαζόμαστε τις μαΐμούδες να φάνε τις μπανάνες....

rose είπε...

οταν βρεθει και το ψηλό δεντρό θα κλεισουμε ως χώρα :-)

κουτσοφτου είπε...

ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ?ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!!!!!!!!!!!ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΝΟΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...................ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΚΑΚΟΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ...ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ......ΣΣΣΣΣΣΣΙΗΣΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

koutso είπε...

Σχίστο να ξεχειληθούν τα κάλλη σου αγάπη μου είναι το μόνο καλό που θα μας καμει η ΕΔΕΚ.

Dr.Cafedjis είπε...

χαχαχαχα
Καταπληκτική τρίπλα!
Ήρθαν με το πορτφόλιο τους οι Καταριανοί και έστησαν ενδεικτικά μια μακέτα για να φαίνονται όλοι (κυβέρνηση και επισκέπτες) πιο αξιόπιστοι!

(Ευγένιος)