Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΛΥΚΕΙΟ ΔΑΣΟΥΠΟΛΙΣ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

4 σχόλια:

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Εύγε, Συγχαρητήρια.

Καλή Χρονιά

koutso είπε...

Eυχαριστώ, επίσης και ας ελπίσουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει μέσα στο 2011 προς το καλύτερον.

antidrasi25 είπε...

προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ!και θα ήθελα να περνώ το χρόνο μου σε τέτοιο χώρο.
Θα ήθελα όμως να παραθέσω μερικές προσωπικές παρατηρήσεις απλά σαν σχόλια.ίσως για ολίγο προβληματισμό.

Καταρχάς μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα με τα κυπαρίσσια που είναι μέσα στα πολύγωνα. Δυστυχώς όμως δεν έχω προσέξει πουθενά αλλού άλλα δέντρα.
θα ήθελα να έβλεπα στους χώρους πρασίνου με το γρασίδι,πολλά δέντρα, π.χ. χαρουπιές να γεμίζουν οι χώροι και από κάτω παγκάκια για να κάθονται οι μαθητές.
Και στο χώρο στάθμευσης θα ήθελα δέντρα. Με αυτό το τρόπο θα παρείχαν σκίαση στα αυτοκίνητα, και θα μειωνόταν το φαινόμενο τις αστικής νησίδας.

Σχετικά με τα παγκάκια παρατήρησα μόνο δύο! έπρεπε να ήταν γεμάτος ο τόπος. Ακολουθήσατε την ίδια πολιτική με το Δήμο Πάφου που δεν βάζει παγκάκια στον παραλιακό για να μας αναγκάζει να καθόμαστε στις καφετέριες.Καλό εέ; Εσείς ''αναγκάζεται'' τους μαθητές να μένουν στην τάξη. Η ιδέα με το αντίστροφο Γ δίπλα από τον στίβο σαν καθίσματα ήταν και αυτή πολύ ωραία.

Αυτά σαν σκέψεις

koutso είπε...

Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου,όμως για σκοπούς παρουσίασης του χώρου/ων αλλά και για σκοπούς φόρτωσης του video τα δένδρα "τρωνε" πολύ μνήμη.Πιστεύω όπμως ότι η λύση μας έχει πολλούς υπαίθριους και αρκετούς ημιυπαίθριους χώρους,σκιερούς και μη,προστατευμένους και μη που αφήνουν τον μαθητή να ξεκουράζεται.Ο υπαίθριος χώρος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝΔΡΑ!!!!ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ