Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ

Τα ΜΜΕ και μερικοί ανεγκέφαλοι πολιτικοί έχουν προσπαθήσει να αναγάγουν τις καταστροφές στους αντιεξουσιαστές και αναρχικούς ωσάν και αυτό ήταν η ουσία του προβλήματος.
Κάνοντας μιά βόλτα σήμερα υπάρχουν καταστήματα που έχουν πάθει ζημιές αλλά ομολογώ ότι η Ερμού ήταν φίσκα σε κόσμο και εκτός απο δυο τρείς τράπεζες και ενα δύο μεγαλοκαταστήματα δεν έχω δει καταστροφές της έκτασης που περιγράφονται.Στο Κολωνάκι υπάρχουν περισσότερες βιτρίνες κατεστραμμένες παρά εκεί που έχουν γίνει τα πραγματικά επεισόδια. 
Νόμιζα ότι πηγαίνοντας εκεί θα έβλεπα ένα πραγματικό πεδίο μάχης που ουδόλως τέτοια εικόνα παρουσίαζε η αγορά σήμερα.Στη Σταδίου υπάρχουν μερικά καταστήματα καμένα και ομολογώ ότι καλλιεργείται συστηματικά ο φόβος στους Ελληνες σπιλώνοντας τις χιλιάδες παιδιών και νέων ανθρώπων που διαμαρτύρονται για το πιό πρόσφατο έγκλημα της αστυνομίας."Φλερτάρουν με όλα τα παρακρατικά στεγανά των παλιοτέρων χρόνων" Γρηγόρης Ψαριανός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ κώστα είσαι λεβέντης!!!!!!

και μόνο που το όνομα του μπλοκ σου είναι αναρχία φανερώνει πόσο εκτός του άχρηστου συστήματος της κουλλουφολάνδης του θεαθήναι είσαι!!!!!!!!

συγχαρητήρια για τις απόψεις τις οποίες στηρίζεις με σθένος και ΕΠΩΝΥΜΑ ειδικά σε μια τόσο μικρή κοινωνία όπως ειναι η Κύπρος πόσο μάλλον η Πάφος!!!!!!!

Συνέχισε!!!!!!!!!!!!!!!


κάτι από το μπλόκ μου σε όσα γράφεις:

Από την μέρα του ξεσπάσματος με αφορμή την δολοφονία του μικρού Αλέξη από το ΑΧΡΗΣΤΟ προιόν του συστήματος κωλόμπατσο-στρατιωτάκι της εξουσίας ακούω και διαβάζω απόψεις από πολύ κόσμο……………… κοινή συνισταμένη από τους πλείστους κυπραίους «φιλήσυχους» «νομοταγείς» πολίτες είναι ότι «οκ δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί…. Α Λ Λ Α :

1. Τι γύρευε στα Εξάρχεια 15χρονο μωρό; Αντί να κάτσει σπίτι του;

2. Μα δεν γίνεται έτσι στα ξαφνικά χωρίς να έγινε κάτι να σήκωσε το όπλο και να σκότωσε

3. Κάτι έκαμεν και ο μικρός, δηλαδή γιατί εμένα δεν έτυχε ποτέ να με δέρει αστυνομικός ή να σηκώσει όπλο γκλοπ πάνω μου;



Δηλαδή η προπαγάνδα έπιασε και με το παραπάνω………. δεν το πιστεύουν οι «φιλήσυχοι» «φιλειρηνικοί» «νομοταγείς» «πολίτες» ότι είναι δυνατόν να συμβεί αυτό και «έτσι απλά» ένας υπάνθρωπος να σκοτώσει ένα παιδί…



ΝΑΙ ΡΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!



ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!



Τα δύο παιδιά στην οδό Αρμενίας τον Δεκέμβριο του 2005 που σάπισαν στο ξύλο 18 τόσοι, άχρηστοι κωλόμπατσοι τι ήταν; Κι αυτό μεμονωμένο περιστατικό ;

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=15271&-V=videos



α ναι, το ξέχασα, και γι αυτό βρήκανε την απάντηση οι «φιλήσυχοι» πολίτες που «σοκαρισμένοι» από το βόλεμα τους βλέπουν την οργή στην Ελλάδα να ξεχειλίζει:



«ήταν «χασικλήδες» ήταν μεθυσμένοι ήταν έτσι ήταν γιουβέτσι…………… ήταν κωλόπαιδα που έβριζαν τους καημένους «αστυνομικούς» και μπλα μπλά



Δεν το χωράει ο νους των «φιλήσυχων» «πολιτών» ότι μπορεί απλά να τους σάπισαν έτσι για την «καυλα» τους ρε παιδί μου, γιατί είναι και πολύ αντρακλες να ουμ ρε παιδί μου, είναι και γαμώ τους γαμίκουλες αρσενικούς



«φιλήσυχοι» και «φιλειρηνικοί» ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!



«όταν οι μπάτσοι δείρουν (ή σκοτώσουν) τα παιδιά σας τότε θα βγείτε απ΄τα κλουβιά σας»



Δυστυχώς έγινε κι αυτό πολλές φορές, αλλά οι «φιλήσυχοι» βρήκαν το άλλοθι του βολέματος και της ευμάρειας τους και ο λόγος είναι απλός όπως το έχω επισημάνει και σε άλλο κείμενο http://osr55.wordpress.com/2008/09/15



Οι πλείστοι «φιλήσυχοι» κυπραίοι έχουν σαν «όνειρο» τους να γίνουν αυτοί «εξουσιαστές που γαμάνε» αντί «γαμημένοι»……. οι «φιλήσυχοι» θαυμάζουν αυτούς που τους γαμάνε καθημερινά και τους κάνουν τον βίο αβίωτο και ελπίζουν ότι μια μέρα θα γίνουν και αυτοί σαν αυτούς…..

koutso είπε...

@osr,
τόσες μέρες είμαι στη Αθήνα και προσπαθώ να μπω στον παλμό των αντιδράσεων,των διαδηλώσεων ,ακόμη και να κατανοήσω τους πραγματικούς λόγους που ξεχείλησε το ποτήρι.
Μιλόντας με κόσμο,διαβάζοντας ανεξάρτητο τύπο,ακούοντας αντιεξουσιαστές να μιλούν επώνυμα και χωρίς "κουκούλες"στην τηλεόραση κατάλαβα ένα πράμα:ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Α.

Σ'ευχαριστώ γιατί με τα σχόλιο σου μου δίνεις θάρρος και δύναμη να συνεχίσω,επειδή ξέρω ότι κάπου εκεί έξω σύντομα πολλοί ανώνυμοι θα γίνουν επώνυμοι και θα φτύσουν κατάμουτρα την καταπιεστική εξουσία.

Η εξαθλίωση της κοινωνίας μας και του ωχαδερφισμού που επικρατεί στη κυπριακή κοινωνία είναι αποτέλεσμα της νοοτροπίας που καλλιεργείται τόσα χρόνια απο όλα τα μέσα.Που ακούστηκε μιά μικρή χώρα να έχει τόσους τηλεοπτικούς σταθμούς και απ'όλους να ακούεις το ίδιο σκατολόϊ μέρα νύκτα?

Που ακούστηκε να γράφει πολίτης γράμμα ασκόντας κριτική σ'αρθρο δημοσιόκαφρου και να το στέλλει σε εφημερίδες να το εκδώσουν και να εισπράττει ως απάντηση:"εμείς δεν σχολιάζουμε άρθρα άλλων συναδέλφων."???????

Του κώλου τα εννιάμερα.Ημουν και θα είμαι αυστηρός κριτής του οποιουδήποτε που σφετερίζεται ένα κωλοαξίωμα που το δίνει ο λαός και το χρησιμοποιεί για την δική του προσωπική και κερδοσκοπική εκμετάλλευση, που δυστυχώς επικρατεί στους δικούς μας πολιτικούς με την παλαβή και δουλοπρεπή υποστήριξη των "φιλήσυχων" και "νομοταγών" προβάτων α-πολιτών.