Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

AQUAMARINE VILLA AT POMOS

Z & X Holiday Villas-Cyprus.

Ενώ έχει φωτογραφηθεί πάμπολες φορές και απο μένα που την σχεδίασα και απο τα περιοδικά που έχουν ενδιαφερθεί κανένας δεν την φωτογράφησε απο την πλευρά του γκρεμού ώστε να φαίνεται το βουνό και η αμεσότητα του κτιρίου σε συνάρτηση με την σχέση βουνό-πράσινο,θάλασσα-μπλέ.

Πέτυχα αυτή την στιγμή ένα πρωΐ όταν μετά απο πολλές προσπάθειες καταφέραμε να περάσουμε εκεί ένα αξέχαστο Σαββατοκυρίακο...στον Παράδεισο. (το τοπονύμιο της περιοχής του Πωμού).
Η κατοικία είναι μοναδική λόγω τοπίου περισσότερο αλλά και λόγω της χωροθέτησης της.Κυριολεκτικά κρέμμεται απο την πλαγιά,βυθισμένη κάτω απο το επίπεδο του δρόμου αλλά για να καταλάβει κάποιος αυτό το αίσθημα πρέπει να κατέβει μέσα και θα σταθεί μπροστά σε μιά καταπληκτική έκπληξη:φαντάζει σαν κατάστρωμα πλοίου που είναι έτοιμο να σαλπάρει.
Καλό ταξίδι σ'όσους καταφέρουν να την ενοικιάσουν.Για πληροφορίες κάνετε κλικ στον τίτλο ή
στο :
http://picasaweb.google.com/costaskoutsoftides/AQUAMARINE72308723PM#

4 σχόλια:

the bastard; unshaved. είπε...

Εσύ είσαι ο δημιουργός αυτού του αριστουργήματος;
Φοβερός.

Είμαι ερωτευμένος με το συγκεκριμένο διαμάντι. Η τοποθεσία, οι τζαμαρίες, το μίνιμαλ.

Πάντα το έψαχνα σε περιοδικά για να το θαυμάσω.

Και πάλι συγχαρητήρια. AMAZING.

P.S. Όταν με το καλό αποφασίσω να σπιτωθώ, you wouldn't mind giving an offer would you?

koutso είπε...

@ αξύριστε,
Καλωσόρησες στη γειτονιά μου και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Οταν με το καλό αποφασίσεις να σπιτωθείς,όπως λες,έλα να ταξιδέψουμε μαζύ!

Ανώνυμος είπε...

polla omorfh douleia!wraio design..lupoumai mono pou eprepe na vkei pou kypraious mastrous me ulika ths piklas.ta lastixa nerou sto xwro prasinou pisw pou tis tsamaries 8a mporousan na topo8eth8oun polla pio omorfa kai sugirismena kai o/h diakosmhths 8a mporouse na exei ligh parapanw fantasia para pente ksera,galazia maksilaroudkia se polyforhmeno kanape pou 8umizei natuzzi. h dikh sou douleia omws...bravo!

keep up the good work!

koutso είπε...

@ Ανώνυμε,
Οταν αναλαμβάνουν οι ιδιοκτήτες το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο απο τα μπλε μαξιλαράκια και τα λάστιχα του ποτίσματος. Πάντως έχεις δίκιο,πολλά πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα.Το design έγινε σε δύο εβδομάδες και η κατασκευή σε 3 1/2 μήνες!!!!