Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

O ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ή Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ















H  ιδέα ήταν κακή,ο καιρός κρύος,οι "καλλιτέχνες" άχρηστοι,η ατμόσφαιρα ουχί εορταστική,οι κυπραίοι εξαφανιζόλ,οι πλαστικές καρέκλες στο προσκήνιο,όλα συνέθεσαν ένα κάκιστο αποτέλεσμα που ελπίζω να μην θυμούνται πολλοί εκτός οι εταιρείες που μπήκαν σε τόσο κόπο για να στήσουν τον σούπερ ψήστη,εν τω μέσω της κύριας λεωφόρου της Πάφου,έτσι για επι πλέον γεύση ...πικάντικη απο λίγο μόλυβδο.
4022 κιλά...4022 πάτσους (χαστούκια για τους ελλαδίτες επισκέπτες) έπρεπε να δωθούν σέ όποιο σκέφτηκε τέτοια σούπερ μαλακία.
20,000 ευρώ έδωσε ο ΚΟΤ (άλλως κυπριακή ομοσπονδία τούβλων) στο Δήμο Πάφου και ίσως άλλα διπλάσια στοίχησε η όλη σπονδή μαλάκιων....
Δεν θα μπορούσαν να χωρήσουν αυτά τα χρήματα σε ίσες δόσεις και να τα δώσουν σε συμπολίτες μας που τα έχουν τόσο την ανάγκη τους,μαλάκες ρε κωλομαλάκες,εσείς που είστε καλοί χριστιανοί και πάτε κάθε Κυριακή στην εκκλησία γιατί δεν σκεφτήκατε αυτούς που υποφέρουν,αντί να τα πετάξετε στον αέρα?
Τόσα κοτόπουλα και γουρούνια δεν θα μπορούσαν να τα δώσουν να τα ψήσουν και να τα χαρούν αυτές οι οικογένειες και οι συγγενείς τους?
Απο τα 4022 κιλά τα μισά και ίσως περισσότερα,η ώρα 02.00 ξημερώματα 2009 τα πέταξαν στους καλάθους οι γάροι,οι βόρτοι.
Αλλού πεθαίνουν απο την πείνα και εμείς χαριεντιζόμαστε να κάμνουμε μαλακίες χωρίς να σκεφτόμαστε τα καημένα τα κοτόπουλα και τα γουρουνάκια (ου συγνώμη ήθελα να πω τα καημένα τα παιδάκια που κυριολεκτικά ψοφούν σε άλλες χώρες).
Ρε σκάρτοι,παλαβοί,πανάθλιοι.

13 σχόλια:

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Ο καθένας ότι ξέρει κάμνει!
(και ο Λουμίδης τους καφέδες του).

koutso είπε...

@κακομουτσουνε,
νομίζω ότι η απάντηση σ'αυτούς είναι το ψευδώνυμο σου και τι θέλει να σημαίνει.Αυτοί οι είναι κακομούτσουνοι στο νού,το χειρότερο πράγμα που μπορεί να έχει ένα πλάσμα,ο Λουμίδης ξέρει να κάμνει καφέδες δεν προσπαθεί να κάμει πράματα που δεν ξέρει,άρα δεν έχει πρόβλημα διότι δεν επηρεάζει κανένα άλλο ή το κοινωνικό σύνολο.

Eva Neocleous είπε...

Δυστυχώς αυτές οι εικόνες δε μας τιμούν καθόλου!Πρόκειται για κατάντια.Αποτυπώνεται η νοοτροπία και η "κουλτούρα" κάποιων. Και μαζί τους, δυστυχώς, συμπαρασύρουν κι άλλους.

koutso είπε...

@ eva,
δεν είναι μόνο κατάντια,έτσι είμαστε, επιπόλαιοι, απερίσκεπτοι,πρόχειροι,μεγαλομανείς,
εγωκεντρικοί,κοντόφθαλμοι κούλουφοι.

Neuromancer είπε...

Αφού στις κεφαλάδες μερικών κατάντησε το μυαλό σκέτο κρέας τί περιμένεις να σκεφτούν; Με παρηγορεί το γεγονός ότι δεν βρήκε ανταπόκριση το κάλεσμα! Φανταστήκατε τελικά να είχε και επιτυχία η υπόθεση;

Ανώνυμος είπε...

Κωστα στειλτο και στις εφημερίδες ως επιστολη...

καλη χρονια σε ολους σας

administrator είπε...

Ένιωσα ντροπή βλέποντας την εικόνα του Θάνου Καλλίρη (που άφησε πρωτοχρονιάτικα την οικογένεια του ο άνθρωπος) να τραγουδά και γύρω του μια ομάδα σριλανκέζων να χορεύει (ή να κάνει πως χορεύει- ψιλά γράμματα), ενώ κάτω να είναι ερημιά. Θα σκέφτηκε μάλλον ο ελλαδίτης καλλιτέχνης "μα πού ήρθα;". Πόσα του έδωσαν για να ανεχθεί αυτή την εξευτελιστική παράσταση;

Όσο για το λιγδιασμένο γύρο πάνω στον οποίο έχουν αγγίξει τόσα βρωμισμένα ξερά δεν ξέρω αν τελικά φαγώθηκε από τους πεινασμένους περιφερόμενους αλλοδαπούς, αν πήραμε ακόμα ένα αχρείαστο ρεκόρ (εδώ γελάμε ειρωνικά τα παχύδερμα), αν στην τελικά έστω και με αυτό τον τρόπο ικανοποιηθήκαμε ή αν βάλαμε στόχο του χρόνου ή σε 2-3 χρόνια να επιχειρήσουμε το μεγαλύτερο λουκάνικο.

Με την ευκαιρία καλή συνέχεια με το ιστολόγιό σου. Σε συγχαίρω για το θάρρος της επωνυμίας σου.

Aceras Anthropophorum είπε...

Δύο πράματα μπορούν να κινητοποιήσουν τες κυπριακές μάζες. Η μάσα τζιαι ο κώλος. Τωρά που η μάσα απέτυχεν διαιρωτούμαι τι θα εύρουν για του χρόνου.

koutso είπε...

@ Αδέρουμ,
Ξέχασες τα στήθη...αν μιλούμε για κοτόπουλα φυσικά .Αν μιλούμε όμως για τους κυπραίους τότε πρόσεχε μπαίνεις στα δικά μου χωράφκια... αστειεύομαι φυσικά!
Πλήξη,απέραντη πλήξη στον εγκέφαλο μερικών.Η καλύτερη παρομοίωση είναι ότι "ο εγκέφαλος τους έγινε ένα κομμάτι κρέας" (απο τον paganini blogger).
Παράλληλα με την αλόγιστη χρήση και παρακολούθηση του κουτιού απο σαπουνόπερες,reality και κάμποσες μπούρδες ο εγκέφαλος τους έγινε σούπα βραστή που κάποτε κρυολογά και "κατουρά" τέτοιου είδους μεγαλόπνοες ιδέες.Ας όψονται ...τα κοτόπουλα.

κουτσοφτου είπε...

Το δημοτικο συμβουλιο τυρβαζει και αδημονει για το αυριο,για την επανεκλογη του.Ο εκλαμπρος βιος καποιων εξ εκεινων μας ειναι ηδη γνωστος κατ επεκταση εγω τουλαχιστον δεν περιμενα να πραττουν διαφορετικα.Απλως χρησιμοποιουν τις θελκτικες ικμαδες τους μονο για αυτοπροβολη.Ο Πλατων μιλησε για τη δυναμη της διανοιας η οποια κατοικει στον ανθρωπο.Παραφραζοντας λεω οτι πρεπει να κατοικει στο μυαλο του ηγετη-προσφιλης ορος δημοσιογραφισκου-.Αλλα που τετοια τυχη στη πολη μας......
@ΜΑΡΤΙΝΑ ΩΚΕΑΝΙΤΗ
Οντως εχετε απολυτο δικαιο στο σχολιο σας για εμενα στην προηγουμενη αναρτηση.Ο λογος ειναι οτι ημουν παντρεμενη 17 χρονια με ενα ατομο που καθε αλλο μπορει να ειναι απο οτι δεχνει....Του αρμοζουν ανετα ολα τα Α τα στερητικα.Το ατυχες γεγονος ειναι οτι ειναι πολιτικος που εχει ανελιχθει απο τη δικια μου οικογενεια.Πολιτικος ανδρας χωρις διανοια και αυτος χειριζεται τη τυχη μας....και εγω δεν θελω ακομη να μιλησω.Και εννοω οχι προσωπικες αναφορες αλλα αναφορικα με το κοινο οφελος.Αρα ειμαι συνενοχη..αναμεσα στους ενοχους!!!!

stalamatia είπε...

Του χρόνου να κάνουν το γύρο της Πάφου τρέχοντας,να χάσουν και κανένα κιλό.Τώρα θα μου πείτε,τί λέω? ε μισοπαφίτικες κουβέντες λέω αφου η μισή είμαι από Πάφο.

MARINOS είπε...

Πολύ καλά τα λες!
Το άλλο που μου έκανε εντύπωση πριν μέρες ήταν η ατάκα κάποιου αρμόδιου πως "το κράτος δεν πρέπει να στερήσει ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ από τα παιδιά της υπάιθρου να τρων Mac Donalds" (δες http://www.phileleftheros.com/main/main.asp?gid=493&id=598276 )

Τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα σε αυτό τον τόπο!

koutso είπε...

@stalamatia,
καλώς την ξανά!Καιρό να σε ακούσουμε μάλλον να σε διαβάσουμε.Του χρόνου εισηγούμαι να πάν ούλλοι να κουρευτούν γιατί δεν μας αντιπροσωπεύουν,τουλάχιστον οι ιδέες τους,ούτε το life style τους,ούτε τα πιστεύω τους.

@marinos,
καλωσόρησες.Αφού τέτοιοι ηλίθιοι που είναι τι περιμένεις ?καλύτερα συνθήματα?ή καλύτερες ιδέες.
Ως γεγονός τα παιδάκια της υπαίθρου σκέφτηκε ο μάγκας όξα τζίνους που τον ψηφίζουν?