Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΜΑΣ























Εκτός του ότι στέκει περήφανα εδώ και πολύ καιρό σ'αυτή την κατάσταση,επιδέχεται και προεκτάσεις με κατασκευές απείρου κάλλους και ευαισθησίας χωρίς να συγκινείται κανένας.Τώρα θα μου πείτε:μα μπορεί να του έλειψαν τα χρήματα,μπορεί να περίμενε ένα δάνειο και δεν το πήρε,πέθανε ο συγγενής του και δεν κληρονόμησε αυτά που περίμενε και χίλιες άλλες ανθρώπινες δικαιολογίες.
Ομως διερωτούμαι σ'άλλες χώρες,εκτός απο την Ελλάδα,Τουρκία και τις αραβικές χώρες,γιατί δεν έχουμε τέτοιες εικόνες που θυμίζουν εγκατάλειψη και ασέβεια τόσο στο αστικό περιβάλλον όσο και στους περίοικους.....είμαστε ένα απέραντο περιβόλι απο οικοδομικά μπάζα!

9 σχόλια:

stalamatia είπε...

Κρίμα τη γωνία που έχει τι σπίτι .Δεν μπορείτε να πείτε όμως ε?Οι πότρες έχουν ίδιο χρώμα με το κουβούκλιο. Ακολουθεί Κακό γέλιο.

Chrys είπε...

Φίλε Κώστα ωραιο το post σου. Επειδή είδα ότι είσαι από Πάφο θέλω τη γνώμη σου (ενα ωραιο post με φωτογραφιες θα ηταν καλυτερα δηλαδη) για το δρομο "ταφοι των βασιλεων". Ειναι τελικα ο πιο κακογουστος δρομος της Κυπρου;

koutso είπε...

@stalamatia,
είμαστε για κακά γέλια ....

koutso είπε...

@chrys,
ο δρόμος Τάφοι των Βασιλέων θα έπρεπε λογικά να έχει άλλο όνομα πχ δρόμος των κουλούφων όπως και ο δρόμος στη Δερύνεια,στο Παραλίμνι,στη Αγ.Νάπα γύρωθεν της πλατείας και όχι μόνο.Είμαστε ένα απέραντο περιβόλι απο μπάζα όλων των ειδών και ποιοτήτων.

osr είπε...

κώστα εδώ είναι που πρέπει να παρέμβει το σωματείο
που δεν έχει όμως ακόμα όνομα και έμβλημα
;)

κουτσοφτου είπε...

ΝΟΜΙΖΩ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

osr είπε...

αγαπητή μου κουτσοφτού

και η Μαντλίν Ολμπράιτ είναι(;) γυναίκα αλλά σαν υπουργός εξωτερικών του Βίλλι Κλίντον είπε ότι οι ηπα έχουν τον μγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό και πρέπει να τον χρησιμοποιούν

το 1999 βομβάρδιζαν επί 78 τον σερβικό λαό

η κοντολίζα ράιζ είναι γυναίκα αλλά είδαμε την φιλεύσπλαχνη πολιτικής στο ιρακ το αφγανιστάν και αλλού

η χίλαρι του βίλλι που την βάλλεις τουτην;

οπότε είναι θέμα ανθρώπου και όχι φύλου

Aceras Anthropophorum είπε...

Χάρηνε μου το ρε!

Εγώ πάντως αμφιβάλλω αν θα είναι πιό όμορφο τελειωμένο.

koutso είπε...

@αδερουμ,
Σίγουρα και τελειωμένο θα φαντάζει μιάς εξαθλιωμένης και ξεπερασμένης αισθητικής που καμμιά σχέση έχει ούτε με νησί,αλλά προπάντων ούτε με το κλίμα μας.Το δε πίντωμα....άλλο πράμα
ένα κουτί απο αλουμίνιο για να θερμαίνονται τους χειμερινούς μήνες και να χάνουν κιλά τους καλοκαιρινούς απο το πολύ ιδρώτα.Α ξέχασα έσσιη τζιαί κλιματιτιστικό!!!!