Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

PAPHOS PUBLIC USELESS LIFT

Αποτελεί τρισάθλιο διακοσμητικό στοιχείο και πλέον άχρηστο αυτό το πανάθλιο κατασκεύασμα που μύριζε κάτουρο.Οι καημένοι οι τουρίστες περιμένουν χωρίς αποτέλεσμα να έρθει η καμπίνα.
Ούτε μία πινακίδα "εκτός λειτουργείας" δεν διανοήθηκαν να βάλουν οι του κουλουφοδημαρχείου λειτουργοί και βασανίζουν τον κόσμο.
Τι πιό ωραία πρόκληση να σχεδιάσεις ένα τέτοιο έργο?Αντί αυτού η αρχιτέκτονας του δεν αφιέρωσε παραπάνω απο τρεις ώρες για να το σχεδιάσει,τουλάχιστον έτσι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.Επι πλέον ήρθαν οι κάφροι και πρόσθεσαν μια μεταλλική κάλυψη της καμπίνας,η οποία ήταν φυσικό απο την στιγμή που ήταν η καμπίνα γυάλινη να υπερθεμένεται απο τον ήλιο,με αποτέλεσμα να υδρώνεις τόσο,που προτιμάς να πάρεις την άνοδο με τα πόδια!!!!
Σε παλαιότερη μου ανάρτηση με ημερομηνία 15/07/09 με τίτλο "Σύγχρονα ερείπια" είχα περιγράψει,χωρίς φυσικά καμμιά αντίδραση την κατάσταση.Εκτοτε...........σιωπή!

4 σχόλια:

ρίτσα είπε...

τι κρίμα..

και εγώ ενόμιζα ότι λειτουργούσε

rose είπε...

Κώστα κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στο μπλοκ σου δεν με αφήνει ο σερβερ... και αποσυνδέεται.

τώρα πως τα κατάφερα δεν ξερω ελπίζω να ήταν κα΄τι τεχνικό που το έλυσες

κουτσοφτου είπε...

ΜΑ ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

koutso είπε...

Ο λόγος που οι τίτλοι είναι στα αγγλικά είναι γιατί στο google όταν πληκτρολογήσεις μιά λέξη που μπορεί να την έχει ο τίτλοε της ανάρτησης,όσο και στα ελληνικά εμφανίζεται πιό συχνά το μπλοκ μου.