Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008

KOYΛΟΥΦΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PART (8)-ΕΧΤΕΝTIONS/ADDITIONS-ΠΙΝΤΩΜΑΤΑENA ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΕΣ ΤΑΠΕΛΛΕΣ,ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ,ΣΑΝ
ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ AΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ....ΤΣΙΓΚΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΒΕΡΑΝΤΕΣ,ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ,ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΨΕΙΣ,ΚΟΜΠΡΕΣΣΟΡΟΙ,ΑΝΤΕΝΝΕΣ,ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΛΟΝΟΥΔΕΣ,ΚΟΛΟΝΟΥΔΕΣ!!!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΚΟΤ: "ΚΥΠΡΟΣ,ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ" .
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ:
"ΚΥΠΡΟΣ:ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ".......

.....ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

5 σχόλια:

paganinis είπε...

οι δορυφορικές standard όμως α!
"εκ των ουκ άνευ"
Χέστα υπόλοιπα, άμα η κούππα είναι στον τόπο της και λειτουργά μια χαρά δεν σε ενοχλεί το κουλλουφκιό γύρω σου! Δεν ξερώ γιατί αλλά θυμίζει μου κάτι ταπελλούες πάνω στην πόρτα των καταστημάτων που γράφουν "fully air conditioned"
Έτσι αντιλαμβάνεται ο Κύπριος την έννοια του εκσυγχρονισμού.

koutso είπε...

M' αρέσεις, μπήκες αμέσως στο νόημα του blog.Η ταπελλούα δεν μπορεί να γράφει....κλιματισμένο περιβάλλον ή άλλη ελληνική έκφραση,σώνει τζιαί καλά αγγλικά.Ne c'est pas?

paganinis είπε...

esattamente!! (εγώ εν ιταλικά που ξέρω) :)

λουλλου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
λουλλου είπε...

Paganini πες του σε παρακαλω να επανελθει στο πανεπιστημιο.Ξερεις εσυ..Διαφορετικα θα επιβεβαιωθει ο Οργουελ με τον μεγαλο αδελφο και αστα paganini μου αν τετοιο ωραιοι τρελλοι δεν μπουν μεσα στη νεολαια και την εκπαιδευση!!!!!