Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

ZAHA VERSUS ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ PART (1)


















Σκέφτηκα να αναρτήσω την φωτογραφία της  Ζaha Hadid για να προκαλέσω την Μαραγκού και τους οπαδούς της αλλά παράλληλα και ένα απο τα πρόσφατα κτίρια που θα αναγείρει στη Μαδρίτη.Ετσι σας προτείνω όσοι είσαστε εναντίον του έργου να κουρευτείτε και για χαλάρωση να πάτε Συρία να αγοράσετε καμμιά κουρτίνα και βρακιά γιατί είναι πιό φτηνά εκεί κάτω.Εξάλλου
ταιριάζει στη ιδιοσυγκρασία των ΙΒΙΖΟ-κουλουφάκηδων...









 

2 σχόλια:

CHRISTIANA είπε...

Κωστή μου σκέφτομαι σοβαρά να πάω στην Συρία μαζί σου.
Θα διαλογιστούμε υπό το θρόισμα των κουλοφο-κουρτίνων της κουλτούρας μας και υπο τους ήχους παραδοσιακών οργάνων.
Μετά το πρώτον πλύμμαν (των κουρτίνων) θα φανεί η φτήνια τους και θα διαολοστείλουμεν αυτούς που μας ξεγέλασαν ακόμα μια φορά. Άντε θα καταραστούμεν και την πουτάναν την φτώσιαν (αλιώς: ένδεια ) που μας αναγκάζει να νιώθουμεν περήφανοι την ώραν που γοράζουμεν φτηνά και βλάκες που μας βολευει να βάλουμεν τις λίρες μας μες το σεντούτζιν μας τζιαι να θάψουμε κάθε ευκαιρία να ξεφύγουμε απο την κουλοφοαισθητική που εμαθαμεν να την κρατούμεν παντιέραν του κουλοφοχωρκατοπείσματός μας.
Τωρά που το σκέφτομαι τι να κάθομαι 2 χρόνια με το σπίτι μου οφκερον; Στην Συρίαν έν πουλούν τζιαι καρεκλες, τραπέζια κλπ;; Ξαναφύγαμεεεε.
Κάτω η Ζάχα ,τα κτήρια,οι πλατείες και οι υπέροχοι καναπέδες της. Ζήτω η βολικότερη ομαδική αυτοευνουχιστική
έξοδος προς την αδελφήν Συρίαν. ΖΗΤΩ τα αναγνωρισιμα σκαλίσματα, τα κιτρινομπέζ υφάσματα που δεν λερώνουν και τα σεντούκια πολλαπλών χρήσεων. ΖΗΤΩ!! Επιτέλους κανενας εν θα μας βάλει να αλλάξουμεν με το ζόριν......

koutso είπε...

Mε συγκινούν οι εύστοχοι σου χαρακτηρισμοί και ο τρόπος που εκφράζεις την αγανάκτηση σου...καλά τα καταφέρνεις αν φανταστώ ότι ξεκίνησες στη κτηνιατρική και θα μου καταλήξεις να εκδώσεις κανένα βιβλίο για την κουλουφοαισθητική των προαστίων και όχι μόνο.