Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΠΑΦΟΣ VERSUS PΩΜΗΣ


Πρόσφατα ήμουν Ρώμη και μετά απο τόσα χρόνια που είχα να επισκεφτώ την "αιώνια πόλη" ανακάλυψα μιά πόλη που παρά την  κυκλοφοριακή της φόρτιση και τα εκατομμύρια κόσμου της   ΑΝΑΠΝΕΕΙ.
Και ενώ ήταν καθημερινή μέρα και μεταξύ συγκεκριμμένων ωρών το κέντρο αποκλειόταν απο τα αυτοκίνητα πλην των μικρών ηλεκτροκίνητων λεωφορείων που μετέφεραν κόσμο.Οι υπόλοιποι εμείς περπατούσαμε και αναπολούσαμε την μέρα που θα πάμε Κύπρο γιατί αυτοί εδώ στη Ρώμη δεν ξέρουν απο αστική ζωή.
Ρε γάροι Κυπραίοι βόρτοι μουλλάες, τι χρειάζονται τα λεωφορεία τέτοιου μεγέθους που έχουμε στη Πάφο,ασε που δεν έχουμε δρόμους εντός της πόλης να κυκλοφορήσουν.Δηλ.η ΑΛΕΠΑ απαρτίζεται που εξωγήινους ή  κάποια άλλα συμφέροντα παίζονται?
Βόρτοι είμασταν,βόρτοι είμαστε,βόρτοι εν να ψοφήσουμε.(κάποτε μου βγαίνει το κυπριακό μου,έτσι για νη μην ξεχνώ τις ρίζες μου).
ΑΣΙΚΤΙΡ ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΟ-ΓΛΕΙΦΤΕΣ ....

3 σχόλια:

MichalisK είπε...

Πάντως υποσχεθήκαν οι υπουργοί πως σε 2 χρόνια θα έχουμε λεωφορεία καινούρια στις πόλεις μας!!! Στην Πάφο τουλάχιστον έχετε 2-3 καινούρια λεωφορεία Volvo, εκείνα του Λεπτού, που κάνουν τις κουλές διαδρομές Coral Bay-Market Via Harbour και COT via...whatever(το αγγλικό δεν το σχολιάζω!!!) για να εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα!
Τι να πούμε κ μεις στη ΛΕμεσό που εγίναμε τόσο μεγάλη πόλη και ακόμα τα λεωφορεία μας περνούν κάθε 40 λεπτά minimum και είναι και κουλλουφο-πανάρχαια???

koutso είπε...

Oι υπουργοί? α ναί αρχίδια, μόνο πορδοθεωρείες, κανένα έργο με ουσία που να έχει προέκταση στο μέλλον.Δεν είναι τεράστια λεωφορεία που χρειαζόμαστε είναι μικρά,οικολογικά και με πιό συχνά ωράρια.Αλλά τι αφελής που είμαι:πως θα φαίνονται οι διαφημήσεις των κουλουφοdevelopers?

Terra Incognita είπε...

Πόσες φορές είδαμε λεωφορείο να μεν το φορεί να στρίψει να μπει που τζαμαι στου ΖΗΝΩΝ τα ηλεκτρικά, πας την Θερμοπυλών γιατί κάποιος επάρκαρεν απέναντι..??
Τζαι δωστου πιιιιιιπ οι πουρούες τζαι η γραμμή με τ'αυτοκίνητα να φτάνει ως τα διπλαρκάτζια..

This is Paphos..!