Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
















Αυτός ο υπερ-κούλουφος στάθμευσε στη μέση του δρόμου επειδή δεν βρήκε χώρο σ'ενα χώρο στάθμευσης με 500 θέσεις και αντί να φύγει μας έγραψε όλους (συμπεριλαμβανομένου και του τροχονόμου που έβλεπε χωρίς να πιστεύει στα μάτια του).
Το πιό γελοίο είναι ότι στην επι πλέον θέση που "δημιούργησε" στάθμευσε γνωστό μου αυτοκίνητο (απο άλλη πόλη) που νόμισε ότι ήταν χώρος στάθμευσης που όταν του ανέφερα ότι είναι σταθμευμένος στη μέση του δρόμου,μετακίνησε το αυτοκίνητο αμέσως.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΛΕΟΝ....Η ΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΦΟΥΣ.

7 σχόλια:

Chrys είπε...

Επειδή έτυχε μου παρόμοιο περιστατικό πρόσφατα άκου τι προβλέπει ο νόμος...Η αστυνομία ειδοποιά τον ιδιοκτητή ότι πρέπει να μετακινήσει το αυτοκίνητο του και μόνο εάν έχουν περάσει...2 ώρες μπορούν να του το μετακινήσουν με γερανό.

koutso είπε...

@Chrys,
Ναι είναι γεγονός γιατί όταν είδα τον τροχονόμο ήταν στην διαδικασία να τηλεφωνά της αστυνομίας.Δεν ξέρω την έκβαση του γεγονότος ούτε ξέρω αν του έβαλε πρόστιμο!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια λιγα χρονια οι δρομοι ηταν μιας λωριδας τωρα ειναι δυο λωριδων αλλα η μια ειναι παντα κρατημενη.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σταθμευουν και απο την αντιθετη κατευθυνση σε διπλη κοκκινη γραμμη καθημερινα και η αστυνομια δεν κινειται.

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα σε αλλες χωρες ειναι σχεδον εγκληματικο, σου πιανουν το αυτοκινητο αμεσως και το παιρνουν 35 λεπτα εξω απο την πολη και πληρωνεις και περιπου 500 ευρω να το παρεις πισω.

koutso είπε...

@Aνώνυμε,
Το εγκληματικό είναι επειδή σου πιάνουν το αυτοκίνητο και το ποσό που πρέπει να πληρώσεις είναι ψηλό?
Αν είναι έτσι τότε το πρόστιμο θα έπρεπε να είναι ακόμη περισσότερο ώστε να μάθεις να σταθμεύεις. Καλά να πάθει ο οποιοσδήποτε ξεδιάντροπος που δεν σέβεται τους υπόλοιπους συμπολίτες του για την ταλαιπωρία που θα υποστεί ώστε να μην το ξανακάνει.

Ανώνυμος είπε...

koutso
«Το εγκληματικό είναι επειδή σου πιάνουν το αυτοκίνητο και το ποσό που πρέπει να πληρώσεις είναι ψηλό?»

Δεν πας φυλακη φιλε koutso αλλα σου κανουν τη ζωη μαρτυριο ωσπου να ξεμπλεξεις.

Βασικα απο τι καταλαμβαινω εδω κυπρο εχουμε τους νομους απλως αδυνατουμε να βρουμε ικανο προσωπικο να τους εφαρμοσει.

Αλλες χωρες τις μπογιατιζουν κοκκινες για λογους αισθητικης αλλες καφε και επειδη ο κοσμος εκει κατω συνηθισαν να σεβονται τους υπολοιπους ειναι μεμονομενα επεισοδια οι ηλιθιοι. Στην Κυπρο επρεπε να μας τις κανουν εντονο κιτρινο για να τις προσεχουμε και παλι δεν φακκουμε πεννια. Χεχε.

Αλλα οταν βγαζουν πολιτες φωτογραφιες περιπολικων πανω σε πεζοδρομια τι περιμενουμε.

Αυτο που καταλαβα τοσα χρονια ειναι οτι η κατασταση που βρισκομαστε μας αξιζει, ετσι συμπεριφερεται η πλειονοτητα προς το παρον και ετσι εχουν τα πραματα.

koutso είπε...

@ Aνώνυμε,

Αν σου κάνουν την ζωή μαρτύριο καλά να πάθεις για να μην ξανα σταθμεύεις εκεί που δεν πρέπει. Απευθύνομαι σε σένα μιλόντας γενικά,χωρίς να ξέρω αν είχες παρόμοια εμπειρία και αντιδράς έτσι.
Ομως νομίζω είναι ένας σωστός τρόπος για να βάλει νου ο κάθε αμπάλατος που δεν σέβεται τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Μα συμφωνουμε φυσικα. Και σιγουρα καλα να παθεις. :) Το λιγοτερο θα επρεπε να σου επαιρναν το αυτοκινητο.

Θα επρεπε οι 'ποινες' να ειναι πολυ πιο σοβαρες. Και οι εμπειριες που εχω ειναι η καθημερινοτητα της Λεμεσου. Ειναι τοσοι πολλοι οι παρανομουντες που δεν ξερεις ποθεν ναρκεψεις.