Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΠΙΟΥ.....

ΕΓΚΛΗΜΑ 1).Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΠΑΖΩΘΗΚΕ Μ' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 2).O ΔΗΜΟΣ ΠΕΓΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΕΜΙΖΕ Η ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 3).ΟΤΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 4).ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 5).ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΠΕΒΛΕΨΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 6).ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 7).ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ...ΒΟΥΡΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ!!!!!!!!!

5 σχόλια:

CHRISTIANA είπε...

Αυτό ακριβώς είναι το απίστευτο. Το πως τελικά η κουτοπονηριά ή βλακεία, ο στρουθοκαμηλισμός και η γυφτοαισθητική, πάντα μα πάντα πάνε μαζί. Το κακό είναι πως κληρονομούνται και πως έχουν εξελιχθεί στην χειρότερη αρρωστεια του αιώνα. Πιάσαμε πάτο.

λουλλου είπε...

Φανταζομαι οτι ολοι ξερετε το δημοτικο τραγουδι -μας πηρε το ποταμι μας πηρε ο ποταμος-.Οσον αφορα τα υπολοιπα ερωτηματα που εθεσες σε παρακαλω να τα αναιρεσεις.Ολα θα αποδειχτουν νομοτυπα εφοσον επεσεν φακελλαρομιζα, και εσενα θα σου μεινουν τα γιατι και η τζεπη σου οφκερη.Του εξυπνου αρχιτεκτονα βεβαια η τζεπη του στη κυπρο ζαβαλλε μου εν οφκερη αλλα οι λογαριασμοι στο εξωτερικο παραφουσκωμενοι σαν τα βυζια της πεζαντακου ενα πραμα...

koutso είπε...

Mάρέσουν τα σχόλια σου.... ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΑ!!!

Efstatho είπε...

Καλά ολα τα άλλα ή ΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ποια είναι ?

λουλλου είπε...

Εν μια κορουδα που ετρωγε απλως προφιτερολ και σαμπανια με ενα τεκνον της κουλλουφολανδης.Απλως ηταν πρωτοσελιδο στην εσπρεσσο,αλλα εκανονιστηκε....ηταν απλως φωτομονταζ.Αν θελεις να διοχετευσεις οτιδηποτε,η κουλλουφολανδη εχει μηχανισμο,,παληα τους τεχνη κοσκινο.