Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

ΟΚΤΑΩΡΟΦΟΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ...

Τα μάθετε?Ακούσατε το νέο της μέρας?Νερό δεν έχουμε και οι παπάδες σκέφτονται να κτίσουν καθεδρικό εντός των τειχών.Φαίνεται η πολλή ζέστη επαλλάβωσε τους,αν είναι δυνατόν?Αυτό μας έληψε τώρα.Φαίνεται οι παπάδες δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν.Το εκφυλισμένο αστικό τοπίο το είδε κανένας,τους developers που με την ανοχή και την παλαβοσύνη του κράτους και της αναχρονιστικής μας νομοθεσίας έχουν κυριολεκτικά ασελγήσει στο κυπριακό χώρο,τους άσχετους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς που δεν χαπαρίζουν,τους είδε κανένας?
Α ΡΕ ΚΟΥΛΟΥΦΟΙ....ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΕΞΑΙΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!!!!
(κάνετε κλικ στον τίτλο για να δείτε το άρθρο στον Φιλελεύθερο)

19 σχόλια:

Efstatho είπε...

Επειδή ,,,,,στραβά αρμερίζουμε !!!!!,ποιός πούστης είναι ο καπετάνιος ?,πού είναι ο πούστης ?

rose είπε...

μαζέψτε υπογραφές μεσω ιντερνετ και ειμαστε στο πλευρο σας

dokisisofi είπε...

An ektizetoun omws kanena mall kai mallakies itan na adimoneite na teleiosei ennen?
tountin ipokrisia en tin antexw ma to Theo..
Ase pou h dimarxos apopse stis eidiseis (fanera daskalemeni apo allous me to gnosto tis "ego en tziai" ifos) ethimise mou tis apaitiseis twn Tourkwn epi tourkokratias, oi ekklisies na min einai psiloteres twn allwn spitiwn kai kiriws twn minaredwn. Na deite pou..tha pesoun kampanes gia na min xtipoun..oi kampanes, opws itan kai i alli aksiosi tote twn tourkwn. Edw pou ta leme, kala apolambanoun oi Lefkosiates kathe Paraskevi ton Xotza pou tin mouttin tou minare. Ti allo theloun? Kathedriko nao? En mitsis o allos? Kai posoi nomizete xristianoi tha meinoun mexri na perasoun ta 4 xronia? Gia tous 3 kai ton kouko pou tha meinei, kalos einai.
e maaa...

koutso είπε...

Ρε παιδιά ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχετε?Ετσι όπως πάμε θα ξεχάσουμε την ορθογραφία μας.Λοιπόν δοκισοφι,ναι ο άλλος είναι μικρός και δεν χωρά το ποίμνιο.....αλλά η ματαιοδοξία μας έχει φτάσει σε ύψη ....οκταόροφης πολυκατοικίας.Η υποκρισία τους είναι αχαλίνωτη και μπροστά στη μέθη της εξιλέωσης και της αποβλάκωσης δεν κοιτάζουν ποιές είναι οι πραγματικές ανάγκες των πόλεων μας και της υπαίθρου.Σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη και αναμένω ενεργό την συμμετοχή σου.

koutso είπε...

rose,σ'ευχαριστώ για την συμμετοχή σου και θα προσπαθήσω να αναρτήσω με κάποιο τρόπο ένα τρόπο περισυλλογής των όσων θέλουν να υπογράψουν εναντίον αυτής της πρόσφατης μαλακίας των παπάδων...

koutso είπε...

Kώστα,ο πούστης που γυρεύεις είναι ο παπάς εκεί ψηλά στο οκταόροφο.....

λουλλου είπε...

Οτι και να πουμε, οτι και να γραψουμε το συστημα δεν αλλαζει.το κατεστημενο παραμενεο επειδη βολευει,και επειδη ταιζει....Η αποψη μου παραμενει η ιδια.Επανασταση για καθαρισμο-καθαρση- του κοπρου του Αυγεια.Τι ειδους επανασταση;Ας πεσουν αποψεις......Διοτι φιλοι μου ο λογος ο καυστικος και τα δυναμικα blogs και τα ρητα και οι παροιμιες και ακομα ο α-ναρχος λογος και υφος δεν κανουν εργα.Ειναι ομως ξεσηκωμα για διεκδικησεις.Ειδατε τι εκανε ο Τσιπρας στο προεδρικο μεγαρο για τα 34 χρονια δημοκρατιας; ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

alexisp είπε...

Κώστα είσαι δυνατος!!!
Να λαβουμε μέρος στον διαγωνισμό;

koutso είπε...

Δεν υπάρχει διαγωνισμός η ανάθεση ήδη έγινε αλλά και διαγωνισμός να υπήρχε μετά απο τους developers οι χειρότεροι για να δουλεύεις μαζύ τους είναι οι παπάδες....

Ανώνυμος είπε...

Και τί "υπέροχες" οι δουλείες του συγκεκριμένου αρχιτέκτονα!!!Μάλλον και οι παπάδες πιά μας περνάνε για μαλάκες!!!όλα τα είχαμε και ο καθεδρικός σε σχήμα πυραμίδας μας μάρανε!!!C'est terrible!!!Τα δέντρα της πρωτεύουσας δεν μπορούσαν να τα σώσουν ψάχνοντας "παραθυράκια" στο σύνταγμα αλλά για τις "τσιόφτες" που θέλουν να κτίσουν βρήκαν!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

koutso είπε...

Καλώς την "κακιά" της παρέας.Α oui, nous sommes des cons qui vivent dans un pays plein des cons.....dont les pretres sont des grands cons

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα!
Και μετά με λες εμένα κακιά!
Αμα δεν ήταν οι pretres les grands cons εμείς θα ήμασταν αγαπητέ μου Κώστα?
Bien venus dans notre île!!! l'île de cochons!!!!c'est notre faute qu'ils existent parce que nous leur fournissons des aliments!

koutso είπε...

O,nous avons une francophone ici!!!

Ανώνυμος είπε...

évidemment ... qu'avez-vous pensé ? Je suis née au Cameroun donc c'est pourquoi!:)Devrais-je supposer que vous avez fait les études dans un pays parlant français ? La France peut-être ?

koutso είπε...

Eχεις δίκιο εμείς τους συντηρούμε και όχι μόνο τους συντηρούμε εξαγοράζουμε οι παλαβοί ...μιά θέση στον παράδεισο.Οπως και τους ηλίθιους τους πολιτικούς μας.Ξέρεις έχει μιά έκφραση που λέει : αν θέλεις να καταλάβεις την χώρα που πάεις,δες πρώτα τους πολιτικούς της.....

Unknown είπε...

Αυτός νομίζω είναι ο Γαμπρός του Σιακόλα

koutso είπε...

Ναι πρώην αλλά τι σημασία έχει?

λουλλου είπε...

Αν θελεις να καταλαβεις τη χωρα που θα επισκεφτεις Κωστη δες πρωτα τα δημοσια αποχωρητηρια και τα κοιμητηρια της.Οι πολιτικοι δεν εχουν ποτε αληθινη εικονα.Ετσι νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

http://www.nicholasmeletiou.com/Architecture/previewpages/previewpage37.htm