Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΚΟΥΛΟΥΦΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PART (0)-EΞΑΡΣΕΙΣ/DECORATION















Οι ταπέλλες είναι η σύγχρονη αρρώστεια των πόλεων μας σήμερα.Αυτή η εικόνα επιβεβαιώνει την έκφραση "πιστόλες με τα ράμματα" ή "που σου νέφκω που πάεις" μ'άλλα λόγια επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε επικονιαστές της κουλουφοκατάστασης δηλ ότι κάμει ο γείτονας το κάνουμε και εμείς και πιό grand ώστε το δικό μας να φανεί καλύτερα.Κατά τ'άλλα η Κουλουφολάνδη αναπτύσσεται σωστά διότι διαφορετικά θα είχαμε πρόβλημα.Κκιλίντζιροι,ξυμαρισμένοι, μουλλάες παλιοαππωμένοι Κυπραίοι.













Μερικά "προβλήματα" κατά τ'άλλα η επιγραφή στα εγγλέζικα τον εμάρανεν μήπως και χάσει κανένα κούλουφο περίοικο εγγλέζο ή και περαστικό.
Ο δε δορυφορικός δίσκος σήμα κατατεθέν της έγνοιας μας που έχουμε για να είμαστε κοντά στις παγκόσμιες εξελίξεις....... (ποδόσφαιρο,χρηματιστήρια,πορνό κα) ξέχασα τις σαπουνόπερες απο την Βραζιλία και την Ελλάδα.
Πεζοδρόμιο δε......γιόκ.



1 σχόλιο:

koutso είπε...

Σχόλιο απο τον Γιάννη Κουτσόλαμπρο:
Ο πρίγκηπας Κάρολος της Ιγγλετέρρας τα έβαλε με τους σύγχρονους αρχιτεκτόνους ότι χαλάνε την παράδοση γιατι δε χτίζουνε σε κλασσικό στυλ πια. Και ο Alain de Botton του τη σβούριξε με το Σαίξπηρ:

The real issue is how to pay homage to something old. Taking literature as a guide, it seems that a proper homage seldom looks like one. The genuine admirer of Shakespeare knows not to write in old-fashioned stanzas but rather searches for the underlying principles that made Shakespeare great.

Φαντάσου τώρα την ίδια κουβέντα με τους δικούς μας ψευτοκλασσικιστές με τα τουρκομπαρόκ κιονόκρανα να προσπαθουν να εξηγήσουνε γιατι δεν μιλάνε αρχαία Ελληνικά αφού εκστασιάζονται τόσο πολύ με τον κλασσικισμό.

http://www.bdonline.co.uk/story.asp?sectioncode=427&storycode=3117345&c=2&encCode=00000000017bebfb

Μιλάμε για πολύ σκυλοκαυγά ο πρίγκηπας.