Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

ΚΟΥΛΟΥΦΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PART (3)-ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ/PARKING










































Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ Τ'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ:
α.ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
β.ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΦΟΥ
γ.ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
δ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩ-ΠΕΗ
(κάνετε κλικ στις φωτο για να διαβάσετε τα σχόλια)

6 σχόλια:

Efstatho είπε...

Θεωρώ ότι είστε πολύ σκληρός στην καταχώρησή σας κ.Κουτσοφτίδη .Οι δρόμοι είναι για τούς εχέφρονες ,(έχοντες φρένα ),κατοίκους της Κουλουφολάνδης . Υπάρχουν όμως και άλλοι κουλουφο-υπήκοοι (αναξιοπαθούντες ,ασθενή φύλλα, παίδες),που λόγο D.N.A.ίσως αναγκάζονται να κάνουν χρήση των πεζοδρομίων ,άλλως τε δεν είναι τα μόνα πέη της πανίδας που το κάνουν ,υπάρχουν και πολλοί σκύλοι .
Ευτυχώς που σταθμεύουν στα πεζοδρόμια , φαντάζεστε τι θα γινόταν αν κυκλοφορούσαν ? ΧΑ (Ρ) ΟΣ

koutso είπε...

Το χιούμορ σου αγαπητέ Κωστή μ'εμπνέει για να συνεχίσω να παρατηρώ και να κάνω αυτοκριτική του τόπου μου έστω και αν μερικοί μου λένε ότι ρίχνω αυγά πάνω στον τοίχο.Τουλάχιστον θα έχω την συνείδηση μου ήσυχη ότι ανήκω σ'εκείνη την μερίδα των Κυπρίων που νοιάζονται.Οσο δε για εκείνους που φοβάσαι μήπως και κυκλοφορήσουν,μα αφού για να σταθμεύσουν εδώ με αυτό τον τρόπο με τον ίδιο τρόπο οδηγούν γι'αυτό παράτα τ'αυτοκίνητο και αγόρασε τρακτέρ,θα νοιώθεις πιό ασφαλής στους δρόμους της Κουλουφολάνδης.

MichalisK είπε...

Το πιο ωραίο είναι ότι οι κούλλουφοι δεν παρκάρουν ο ένας πίσω από τον άλλο στην ίδια πλευρά του δρόμου, sorry πεζοδρομίου ήθελα να πω. Τουλάχιστον η ''ακαταστασία'' ρε παιδί μου να είχε μια τάξη!!!
Εν ο ένας δαμέ κ ο άλλος στην απέναντι πλευρά του δρόμου, ο οποίος δρόμος συμπτωματικά συμβαίνει να είναι πάντα ''διπλής'' κατεύθυνσης! Ετσι όμως δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να ''φατσήσει'' τη μερσεντέ ο ένας τόυ άλλου (άλλωστε ειδικά στο πππάρκιν εν μάστροι οι κυπραίοι, ω θεέ μου τι ασχετίλα και καφρίλα επικρατεί!). ΜΕρικές φορές αφού προτιμώ τις γειτονιές τις αθήνας που ενώ εν άθλιες και φίσκα στα αυτοκίνητα, τουλάχιστον έίναι όλα στην ίδια ευθεία!!!

koutso είπε...

@ Μιχάλη,Το σχόλιο σου για την Αθήνα είναι ατυχές με την έννοια ότι δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα πόλης που θα μπορούσες να προβάλεις,αλλά έστω κατάλαβα το νοήμα του σχολίου σου και έχεις δίκιο.
Ξέρεις χρειαζόμαστε ένα αναποδογύρισμα του DNA μας για να αλλάξουν οι νοοτροπίες που επικρατούν.Χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω απο το μέτριο επίπεδο των πολιτικών μας για να προτάξουν θέσεις παραδειγματικές, χρειαζόμαστε ένα κράτος δικαίου με σωστή και ευέλικτη νομοθεσία που να προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής,χρειαζόμαστε κοινωνική συνείδηση,χρειαζόμαστε..........................πολλά.

MichalisK είπε...

Το παράδειγμα είναι σκοπίμως η Αθήνα για να θίξω και την οδική συνείδηση που δεν έχουν οι κούλλουφοι στο parking στην Κύπρο, καθώς αν παρκάραν (έστω και σε σημείο που απαγορεύεται) πιο κοντά ο ένας στον άλλο, σε σειρά, στην ίδια πλευρά του δρόμου και όχι τόσο άτσαλα, θα σκέφτονταν ότι έτσι δεν σπαταλούν τον δημόσιο χώρο και τα δικαιώματα πεζών και των οδηγών που χρησιμοποιούν το δρόμο...κλπ.
Visit www.streetpanthers.gr
Στην Ελλάδα τουλάχιστον κάποιες ομάδες έχουν ξυπνήσει και ζητούν τα αυτονόητα. Εμείς ούτε κ αυτό, απλά τους ανεχόμαστε...Σκέφτομαι να αγοράσω καμιά ματσούα που τα αυτοκόλλητα τους για να κολλήσω σε όσους με ενοχλούν σαν πεζό...

koutso είπε...

Σωστός,φέρε μου και μένα