Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ (κλίκ εδώ) ή άλλως πως πιγκ-πόγκ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Φαίνεται επειδή μερικοί του Δημοτικού Συμβουλίου και μερικοί άλλοι αδυνατούν να τα βάλουν με τον Δεσπότη και κατ'επέκταση με τον Αρχιεπίσκοπο τον Ββού.
Ετσι λειτουργούν τα πράματα στη Κουλουφολάνδη:φτάνει να μετατοπιστεί η ευθύνη σ'άλλους.
Απο την άλλη όμως η Πολεοδομία έκανε λανθασμένα εισήγηση για να κατασκευαστεί στον Μουσαλλά.Άλλο που δεν ήθελαν οι παπάδες.Να δείτε ότι τώρα θα κάνει αίτηση ανοικοδόμησης του Καθεδρικού,ο Γεώργιος,ο Μητροπόλ Παφ και αυτή την φορά εκεί δεν έχει πρόβλημα συντελεστή.
Προς το παρόν η Κουλουφοκατάσταση τόσο στο Δημόσιο Κήπο,όσο και στη περιοχή του Μουσαλλά παραμένει η ίδια ωσάν βομβαρδισμένα τοπία,σε πλήρη εγκατάλειψη,γιατί έχουμε στο Δημαρχείο απαίδευτους "λεβέντες" που αντί να ασκούν πολιτική κάνουν τους ειδικούς πολεοδόμους,αρχιτέκτονες χρησιμοποιόντας συνέχεια παλαβά επιφωνήματα-κραυγές του στύλ:"'έχει μπετόν","είναι έκτρωμα",...........
(δεν βλέπουν τις φάτσες τους στον καθρέφτη το πρωΐ?)........ 

4 σχόλια:

Efstatho είπε...

Τελικά οι ρασοφόροι εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής Κύπρου , αποδεικνήονται ποιό εξυπνοι από ολους εμάς τους υπόλοιπους . Αντί να τεθεί το θέμα κατά πόσον ή Πάφος χρειάζεται καθεδρικό ναό σε σχέση και σύκριση με τις υπόλοιπες ανάγκες αυτού του τόπου ,βάλαν θέμα οχι αν θα κτιστεί αλλά που θα κτιστεί ο καθεδρικός ναός και βέβαια ολοι ασχοληθήκαμε με το εμφανές και χάσαμε το ζητούμενο .( αν χρειάζετε να κτιστεί και ποιός το αποφασίζει για να έρθουμε στο πού θα κτιστεί και ποιοί θα το αποφασίσουν ). Φιλάκια στους ψυλιασμένους !

κουτσοφτου είπε...

Καθοτι ψυλιασμενη,πιστευω οτι η στρογγυλη τραπεζα θα ψηφισει οπως και για τον πεζοδρομο,παντα με γνωμονα το καλως νοουμενο...κλπ κλπ.Η καταρτιση τους ειναι αδιαμφισβητητη,ειναι δε και διαφανως αδωροι.Η καλαισθησια εμφανης,η δε αγωνιστικοτητα τους για τις αρχες και αξιες ειναι εργον προς μιμηση.Αρα δεν φοβομαστε.Αν κανουν κανενα λαθακι δεν πειραζει.Θα οργανωθουμε παλι σαν γραφικοι πολιτες και θα βοηθησουμετο το καλως νοουμενο οπως ξερουμε....

koutso είπε...

Και φυσικά είναι πιό έξυπνοι απο το Δημοτικό Συμβούλιο.(Ο πληθυντικός σου μας βάζει όλους στο σακί και δεν το δέχομαι).Οι παπάδες κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με ένα Δήμο χωρίς καμμιά αντίσταση,έτσι αυτό που κάνει ρίχνει "όφκερα για να βρεί γεμάτα".
Φαίνεται όπως το χειρίζεται το Δημαρχείο πολύ φοβούμαι ότι,αν τελικά ο κόσμος δεν αντιδράσει έντονα,θα μας κουρδίσουν τον ναό και θα είναι ..ουρανοκατέβατος.

rose είπε...

τα ουρανοκατέβατα να φοβάστε..

την επόμενη φορά θα έρθω και στην Πάφο να φωνάξω..

καλη δυναμη