Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ "ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ" ΤΗΣ ΕΔΕΚ...

Αν διαβάσετε το άρθρο του Βάσου Δημητρίου,στις Επιλογές "Ανάπλαση-διαμόρφωση Παραλιακού Μετώπου" θα καταλάβετε ούτε λίγο ,ούτε πολύ ότι ο τύπος μόνο για μάππα καταλαβαίνει.Με τα γραφόμενα του μας αφήνει να καταλάβουμε ότι ιδέα δεν είχε για τα σχέδια που τους παρουσιάσε ο μελετητής. Σαν πολιτικός μηχανικός ΤΟΤΕ θα έπρεπε να είχε αντιδράσει με αρθρογραφία ή με άλλο τρόπο να καταγγείλει για τον "ελλειπή" σχεδιασμό.Αλλά αντί αυτού ασκεί πανάθλια  a priori κριτική του έργου το οποίο ο ίδιος και οι ομοιδέατες του άσχετοι κουλουφο-άρχοντες ενέκριναν.Τι εξυπηρετεί η εκ των υστέρων και  εκ του ασφαλούς κριτική?
Να σας πω:το δικό του μελλοντικό πολιτικό image.Ομως είναι αργά γιατί έφτυσε τζιαμέ που ευλόγησε.
Και το γελοιοδέστατο ...περιμένει την σύσταση της Καθοδηγητικής Επιτροπής,στη οποία θα είναι μέλος για να "προτείνομε λύσεις".Γιά μια ακόμη φορά είμαστε αντιμέτωποι με το φαινόμενο της πολιτικής ρύπανσης,αυτού του φαινομένου που μοιάζει να είναι πολιτικό προνόμιο των της ΕΔΕΚ κουλουφοαρχόντων του Δήμου Πάφου.
Που ήταν τόσο καιρό?
Γιατί δεν έλεγαν τίποτε?
Τους ξεγέλασε ο βιρτουόζος Δήμαρχος μας?
Το έργο τέλειωσε σε μιά νύκτα και ξαφνιάστηκαν?
Τι ρόλο παίζουν στο Δημοτικό Συμβούλιο?
Ροκανίζουν το χρόνο τους γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν απο το να μας κλάνουν θεωρείες και κριτική εκ των υστέρων?
Με τι τρόπο να τους μετρήσουμε την μετριότητα τους?
Με τον καθημερινό και επαγγελματικό τους βίο?
Με την διακόσμηση των γραφείων και των σπιτιών τους?
Με την "ποιότητα" του διπλώματος τους?
Με το φιλανθρωπικό τους έργο?
Με την προνοητικότητα τους?
Με το αστείρευτο ερευνητικό τους έργο?
Με τα πολυπληθή αρθρο-κουρελουργήματα τους?
Με το κομματιλλίκκι τους?
Με τους πολιτικά "ισχυρούς"  φίλους και τις γνωριμίες τους στις....Βρυξέλλες?
Η βλακεία αν ήταν αρρώστεια θα μπορούσε να της χορηγηθεί το φάρμακο για την ίαση της. Ομως εδώ πρόκειται για ένα ξεπερασμένο τρόπο επίδειξης και χρήσης εξουσίας απο μερικούς που δεν έχουν επίγνωση του ρόλου τους,αλλά και γιατί ήταν πολύ καιρό κάτω απο την ομπρέλλα κάποιου άλλου συναγωνιστή-κομπάρσου μπουζουκοκέφαλου και ώσπου να βγάλουν μύτη είδαν και πάθαν που τωρά ξεσπαθώνουν με στόμφο την κομπλεξική τους αυταρέσκεια εις βάρος του κοινού συμφέροντος.
Και εμείς? 
Εμείς, στο" ίδιο θέατρο θεατές".Ρίξε την μάσκα Βάσο....
Ακόμη μιά φορά αποδεικνύεται ότι είμαστε ανίκανοι να αλλάξουμε τα πράγματα γιατί απλά ψηφίζουμε αυτούς που μας αντιπροσωπεύουν στον ίδιο βαθμό βλακείας με μας......  

8 σχόλια:

kyriakos είπε...

Καλά ρε Κωστή οι Αμερικάνοι τι πρέπει να πούσειν δηλαδή?

kyriakos είπε...

Εν τω μεταξύ αν ηξέρεις με την πλατεία ελευθερίας στη Λευκωσία τι γίνεται προχωρούν κανονικά η εβαλαν φτί τζινων που φωνάζουν τα τελευταία 30 χρόνια?

koutso είπε...

@κυριάκο,καλοσώρησες στο blog μου.Δεν κατάλαβα που κολλούν οι αμερικάνοι με τούτους τους της ΕΔΕΚ?
Οσον αφορά την πλατεία Ελευθερίας,έχουν ξεκινήσει ανασκαφές και το τμήμα αρχαιοτήτων βρήκε ίχνη απο το ενετικό τείχος και θα αναγκάσουν την Ζάχα να κάνει μετατροπές στα σχέδια χωρίς να αλλάσουν την γενική φιλοσοφία.Οι αντιδράσεις όμως υπάρχουν αλλά φαίνεται ότι η Μαύρου επιμένει να προχωρήσει. Οπως πάντα στην Κύπρο οι προτεραίοτητες μας είναι λανθασμένες ασχέτως αν πιστεύω ότι θα είναι μιά "δραματική" επέμβαση με μια λύση που θα έχει πολλές αντιδράσεις.

antidrasi25 είπε...

Μιας και αναφέρεσαι στον κ. Δημητρίου, να σου πω τι είχε πει πιο παλιά στις Επιλογές που μου έκανε εντύπωση. Στην μια σελίδα έλεγε ότι πρέπει να αυξήσουμε το πράσινο στην πόλη και στην επόμενη σελίδα έλεγε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε νέους χώρους στάθμευσης μετατρέποντας τους χώρους πρασίνου οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται σε parking.
Νομίζω δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια.

κουτσοφτου είπε...

@antidrasi.
Αγαπητε/η αντιδραση.Προτεινω να συνεργαστουμε ολοι και ολα τα ντοκουμεντα να τους τα φερουμε στη μουρη δημοσιως.Εγω μπορω επωνυμα να τους τα παραθεσω αν συμφωνειτε.Κανενα προβλημα...Παντως καλο στον τοπο θα κανουμε,ξυπνωντας καποιους ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ.Σκεφτειτε το παιδια..

koutso είπε...

@αντίδραση,
δώσε μας τις ημερομηνίες των εφημερίδων και ξέρουμε τι θα τα κάνουμε.Είναι όλοι τους διπλοπρόσωποι ταρτούφοι της καρέκλας

antidrasi25 είπε...

Τα άρθρα του ήταν στις Επιλογές της Πάφου πριν δύο με τρεις μήνες περίπου. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο γιατί δεν θυμάμαι την ημερομηνία που δημοσιεύτηκαν.

κουτσοφτου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.