Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

SINCE 1967-ΑΠΟ ΤΟ 1967












Το μπλόκ μου,για να μην γίνει βαρετό αποφάσισα να αναρτώ ανθρώπους της Πάφου με χαρακτήρα.Ταξιδέψετε 40 χρόνια πίσω και φανταστείτε την τότε εποχή,μια πουριτανική κοινωνία ένας νεαρός να τολμήσει να αναρτήσει στον τοίχο του κουρείου του...γυμνά.Λοιπόν:

Κουρείον ο 'Ανθιμος απο το 1967. 

Κουρεύει Παφίτες εδώ και 41 χρόνια όταν ήταν 21 χρονών.

Ο πάγκος του αυθεντική φορμάικα απο τότε.Ο ίδιος αυθεντικός με πολύ καλή παρέα:τα γυμνά του,οι γυμνές του κοπέλλλες τις οποίες αλλάζει ανά εποχή αφήνοντας τις αξιόλογες κρεμμασμένες να τις χαιρόμαστε και εμείς.
Το ενδιαφέρον είναι ότι αν προσέξει κάποιος θα παρατηρήσει ότι αναλόγως στύλ μαλλιών ή και είδος μαγιώ μπορεί να διακρίνει άνετα την διαφορά της εποχής.Ακόμα και το "καλούπι" των γυμνών κορμιών,θα τολμούσα να πώ, μπορεί να προδώσει την εποχή.Οι πιό πρόσφατες είναι πιό ξερατζιανές,ισχνές δηλ.όμως τελικά η κάθε εποχή έχει την χάριν της.Μακάρι να είναι καλά και να μας εμπλουτίζει την συλλογή του που και που ώστε να μην βαριόμαστε μέσα σ'αυτή την ανιαρή πόλη που τόσο μας πλήττει η "κοινωνική της ζωή".Σημαντική παρατήρηση:το πλούσιο στήθος ξανακτυπά.ΖΗΤΩ ΟΙ ΒΥΖΑΚΗΔΕΣ!

8 σχόλια:

rose είπε...

Ζητω
αλλα ρε Κωστα δεν πρωτοτύπησε ο τύπος...

ολα τα κουρεια και μέρη που επισκεπτονταν αποκλειστικα αντρες κάποτε [συνεργια κλπ] γυμνες φωτογραφίες γυναικων ειχαν...

Ωστοσο ο τοιχος μετα απο τοσα χρόνια και με φωτογραφίες δεκαετιων φαντάζομαι θα έχει εικαστικο πια ενδιαφέρον πέραν το κοινωνιολογικό :-)

Νομίζω απο εκει επικράτησε και το ημερολογιο της Πιρέλι το οποίο σημερα είναι καθεστώς ελαφρα προσαρμσμενο στο πολιτικαλ κορεκτνες της εποχής :-)

koutso είπε...

@ροζίτα χουανίτα μπανάνα μου,
Σαν βυζού που είσαι ήξερα ότι θα "αντιδρούσες".
Ο τύπος δεν καυχιέται για πρωτοτυπία,ίσως τότε το 1967 να ήταν πρωτοτυπία.Ομως τώρα είναι σαν εγκυκλοπαίδεια επίτοιχη διαφόρων κοπέλλων και αναλόγως διαλέγεις,οπτικά εννοώ!

administrator είπε...

τσοντοπαρπέρης :p

κουτσοφτου είπε...

http://tsopanis.wordpress.com/2008/09/22/men-vs-women/

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!

rose είπε...

πως εννοείς το ...βυζου ??

:-)

koutso είπε...

@rose,

........"χαϊδευτικά".

Ανώνυμος είπε...

en eshi kanena kommotorio stes idies grammes...???na xarei je emas llion to mmatin mass??!!
=p

maria t.

Efstatho είπε...

Εγώ λοιπόν , τώρα πού το σκέφτομαι ,θα προτιμούσα , να κουρεύομαι και αντί να βλέπω φωτογραφίες από τα παλιά , να βλέπω και ...... να ....... σύγχρονα ! και ζωντανά !