Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

TO ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ
















Αυτό το τοπίο όσο παράξενο και να φαίνεται σε κάποιους είναι εντός της πόλης της Πάφου!
Απίστευτη ιστορία και όμως αληθινή εν έτει 2009!.Ενώ τα δένδρα είχαν χαρακτηρηστεί αιωνόβια προστατευόμενα απο το Τμήμα Δασών,το ίδιο το τμήμα "ενέκυψε" , πολύ πιθανώς,σε πιέσεις μεγαλοεπιχειρηματία που θα "αναπτύξει" (δηλ καταστρέψει ανεπιστρεπτί) μέρος της Εξω Βρύσης.
Είναι απίστευτο και παράλογο.Είμαστε του κώλου σαν κοινωνία και σαν λαός και θα παραμείνουμε τέτοιοι αν δεν γίνει κάτι.Που πρέπει επιτέλους να αποταθούμε?Το ίδιο μας το κράτος κοιμάται και μας αδικά σαν πολίτες επι καθημερινής βάσης.
Η ίδια μας η πατρίδα μας βιάζει πνευματικά επι καθημερινής βάσης γιατί δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.Οι πλείστοι δημοσιοκάφροι των τοπικών εφημερίδων δεν γράφουν τίποτε γιατί απλά οι εφημερίδες που εργάζονται ανήκουν σ'αυτούς τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

7 σχόλια:

naive citizen είπε...

«Οι πλείστοι δημοσιοκάφροι των τοπικών εφημερίδων δεν γράφουν τίποτε» Κανένα από τα ΜΜΕ δεν γράφει ή λέει τίποτα για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, γιατί είναι μέρος του διαβρωμένου αρρωστημένου συστήματος που η διαφθορά, η ανικανότητα και η ανευθυνότητα είναι παντού όπου αντί Υπευθυνότητας Προγραμματισμού και Εργασίας επικρατεί το ρουσφέτι, το γλείψιμο και το λάδωμα.

koutso είπε...

@ αφελή,

Πόσο δίκιο εχεις

Aceras Anthropophorum είπε...

Γαμώ την ράτσαν τους. Αυτός ο τόπος δεν σώζεται με τίποτε.

κουτσοφτου είπε...

Ασ οργανωθουμε να τους πολεμησουμε.Τουλαχιστον θα κανουμε το χρεος μας για τις επομενες γενιες.Τους λεγομενους δημοσιοκαφρους ποιος τους εκτιμα νομιζετε?ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!Και εκεινο που χαρηκα πολυ οταν τελευταιως ειδα τους 2 ....καφρους που τρεφω ιδιαιτερη αδυναμια,ειναι οτι και τα δοντια και τα μαλλια τους ειχαν την αξιοπρεπεια να τους εγκαταλειψουν και αυτα...Γι αυτο προχωρουμε οπως αποφασισαμε!!!!!!!

Aceras Anthropophorum είπε...

Μπορείς να επισκευτείς το πιό κάτω λινκ και να μου πεις τι νομίζεις

http://www.greekarchitects.gr/index.php?maincat=51&newid=2062

koutso είπε...

@αδερουμ,

Καταπληκτικο το άρθρο που μου έστειλες και πόσο ανταποκρίνεται στα δικά μας σκατά.Στέκομαι σε μιά φράση "αρχιτεκτονική σχιζοφρένεια" και "τουριστικό λούνα πάρκ".Ετσι είναι και η Κ.Πάφος και τα πλείστα χωριά μας.Εγώ νόμιζα ότι η Σαντορίνη είναι όπου πατούν οι τουρίστες και πέφτει χρήμα:χαλούν οι συνειδήσεις,χάνονται οι παραδοσιακές αξίες,φθείρεται η μορφή, αλλοιώνεται το σχήμα και το μέγεθος,ακόμα και η ανθρώπινη συμπεριφορά εκφυλίζεται.Αυτό συμβαίνει και στην νήσο των "Αγίων Κάφρων".

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο απ΄ολα είναι πως προσωπικά νιώθω ανίσχυρη μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα (σαν το ξερίζωμα των δέντρων)Ξέρω εκ των προτέρων πως η υπόθεση είναι τελειωμενη και πως οταν διαμαρτυρηθεις στον καθε αν-αρμόδιο θα ακούσεις ακόμα εναν ηλίθιο παραλογισμό καππάτζιην για δικαιολογία. Για να μην παρεξηγηθώ ασφαλώς και πρέπει να διαμαρτυρηθούμε τζιαι να δακκάσουμεν τζιαι κανεναν αφτί....