Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

SCHOOL COMPETITION ENTRY












Αυτή ήταν η συμμετοχή μου μαζύ με τον συνάδελφο Χρήστο Κωνσταντινίδη για τον διαγωνισμό του Λυκείου Μακαρίου Γ' στη Δασούπολη,Λευκωσία.
Δυστυχώς δεν έχει συμπεριληφθεί σε κανένα απο τα βραβεία.
Ομως ο ενθουσιασμός όλων μας όταν τον εκάναμε με την βοήθεια του γυιού μου,Αιμίλιου Κουτσοφτίδη,που σπουδάζει αρχιτεκτονική,του ανηψιού μου Harm Gerdes που είναι μόλις 15 χρονών και του αρχιτέκτονα Adam Wagg,που εργάζεται μαζύ μου,ήταν τέτοιος και η ατμόσφαιρα,παρόλη την πίεση χρόνου και όγκου εργασίας που απαιτείτο συγκλονιστικά όμορφη και χαλαρή ...που σαν να κερδίσαμε.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! (κάνε κλικ στις εικόνες)

11 σχόλια:

Dr.Cafedjis είπε...

Συγχαρητήρια! Πολύ ωραία δουλειά!
Θα με πάρετε κι εμένα στο team του επόμενου διαγωνισμού? Σας λείπει μήπως κανένας συνεργάτης πολεοδόμος?

Μα που στο καλό αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα?
Είμαι περίεργος να δω τι βραβεύτηκε...

Ευγένιος

koutso είπε...

@ Eug,
Ακόμα δεν έγινε η έκθεση των αποτελεσμάτων.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ Κώστα παρόλο που θαυμάζω και εκτιμώ την δουλειά σου οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή την φορά δεν έμεινα ενθουσιασμένος. είμαι όμως φανερά έκπληκτος με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα και την ουσία τις αρχιτεκτονικής, μπορεί η αρχιτεκτονική σου να μην βραβεύθηκε άρα δεν θα υλοποιηθεί και έτσι δεν θα μπορέσει η δουλειά σου να προσφέρει κάτι σε άλλους ανθρώπους άλλα από την άλλη πλευρά η αρχιτεκτονική σε κάνει να περνάς ωραία με κάποιους άλλους κοντινούς σου ανθρώπους!
δηλαδή είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλο ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις την αρχιτεκτονική για μένα είναι το σωστό modus vivendi για ένα αρχιτέκτονα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε συ κουτσο.Μπραβο.
Ελπίζω να μας βαλεις και τα αλλα που εθερωρηθησαν καλλίτερα να τα δούμε και μεις.
Παντως το σχολείο σας εν πανέμορφο!!!

Andreas

Ανώνυμος είπε...

To μονο που με "χαλά" εν το γρασίδι.
Ξερω το οτι δημιουργεις υπεροχες εικόνες με την προσθήκη του , αλλα για την κύπρο σιγα σιγα με την έλλειψη νερου που έχουμε πρεπει να το έγκαταλείπουμε.

koutso είπε...

Οι λύσεις θα εκτεθούν στη αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας απο την Τετάρτη 02/06 μέχρι τις 11/06.
Θα μ'ενδιέφερε να ξέρω ποιόι είσαστε πίσω απο την ανωνυμία.Πολλές φορές με βοηθά να καταλαμβαίνω την ερώτηση ώστε να προετοιμάζω την απάντηση.Εγώ είμαι "εκτεθιμένος" ονομαστικά με αυτό το μπλόκ (και πληρώνω το κόστος) και με χαλά το γεγονός να απαντώ σε ανώνυμους....

Ανώνυμος είπε...

O 2os ανωνυμος ημουν ο andreas ως συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτόντως διαφωνώ με την προσέγγιση σου με τα κατάρ.
Εχεις μια εικόνα της ντόχα?

Andreas

koutso είπε...

@Aνδρέα,
Αν διαφωνείς με την προσέγγιση μου για το θέμα της ανάπτυξης που προτίνεται απο το Κατάρ τότε γράψε τα σχόλια σου στην ανάλογη ανάρτηση.Η Ντόχα και οι αναπτύξεις των αραβικών πόλεων είναι αξιόλογες αφού γίνονται απο όλων των ειδών διαφορετικών αρχιτεκτόνων με την μόνη διαφορά ότι εκείνο που μας έδειξαν είναι αξιοθρήνητο!

Ανώνυμος είπε...

Σορρυ φίλε αλλα τα βραβεια είναι μια χαρά και πολύ καλύτερα απο το δικό σου, οπότε άσε με να αμφιβάλλω για τον αν οι έπαινοι ήταν αξιοθρήνητοι!!!

koutso είπε...

@Ανώνυμο,
Εγώ δεν είπα ότι τα βραβεία δεν είναι καλά.Μίλησα μόνο για τους επαίνους!