Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ROAD TO CORAL BAY


Απο τους πλέον κακάσχημους δρόμους της επαρχίας και όχι μόνο.
Το αλαλούμ σε ταπέλλες,σε πιντώματα,σε ξηλώματα,σε υλικά,σε ότι μπορεί ακαλαίσθητο καποιος να φανταστεί υπό τα όμματα του Κουλουφοδημαρχείου της Πέγειας, έτσι για να ταιριάζει με την υπόλοιπη ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Το πιό γελοίο είναι ότι όταν κάποιος συνάδελφος τολμήσει να κάμει και καμμιά προσπάθεια διαφοροποίησης φαίνεται τόσο "κακή" που "δεν συνάδει με το περιβάλλον" ..σου λένε.

Εν ναι ρε γαμώτο η αρχιτεκτονική μου,όπως και άλλων συναδέλφων που ανησυχούν και μελετούν εις βάθος τις προτάσεις τους δεν συνάδει με αυτό το κουλουφκιό.









7 σχόλια:

Chrys είπε...

Το κακό ξεκινα πιο πριν. Από το δρόμο που είναι οι τάφοι των Βασιλέων όπως ανάφερα σε προηγούμενο post. Αλλα και τούτος ο δρόμος είναι χαλια. Ένας φίλος μου από Αμερική όταν τον είδε είπε μου ότι θυμίζει του κάτι χωρκα της Αμερικής στο Νότο που κανεις δεν ασχολείται μαζί τους...

the Idiot Mouflon είπε...

Προσωπικά απολαμβάνω τη διαδρομή από Δρούσεια προς τα κάτω (μέσω Κάθηκα προς Coral Bay) αν και στο τέλος θα τα σκατώσουν και εκεί.

Ήδη άρχισαν να τρων βουνοκορφές για να χτίσουν "κάστρα".

Aceras Anthropophorum είπε...

Kκιάορκαν ρε δεν εκέρδισεν το λαχείον μου. Είδα το νέο σπίτι που έβαλες δίπλα τζιαι άρεσεν πάρα πολλά. Διαβάζεται τζιαι η βιοκλιματική έγνοια σου μέσα στον αρχιτεκτονικό σου λόγο.

Αν εκράτουν καμπόσες σςιλιάες € είσιαν να γοράσω έναν ποτζιείνα του boui-boui με τες ταπέλλες, να τες σύρουμεν κάτω τζιαι να το αντικαταστήσουμεν με έναν αισθητικό κτίσμαν που θα μου εσχεδίαζες.

Αυτά που κάμνετε εσείς οι πεντέξι που εκαταφέρατε να νώσετε τι εστί ομορκιά είναι το μόνον ίχνος φωτός στην άκρην της βρώμικης τζιαι κακότεχνης σύραγγας.

koutso είπε...

@ Chrys,
Ναι το κακό είναι βαθιά ριζωμένο και πολλοί νομίζουν ότι είναι και έξυπνος τρόπος να προσελκύσεις πελάτες.

koutso είπε...

@ ηλίθιον αγρινόν,
Είναι απο τις πιό ωραίες διαδρομές νουμένου ότι δεν υπάρχουν κτίρια.Γιατί αν προσέξεις καλά έχει κάτι ωκέλλες αλά Ντάλλας που τρυπούν μάτια.

koutso είπε...

@αδέρουμ,
Το σπίτι δίπλα έχει πολλές ποιότητες που δεν φαίνονται στις φωτογραφίες.Οταν έρθεις Κύπρο έλα να μου μάθεις για λουλούδια και να με μαγέψεις
με τις γνώσεις σου και θα προσπαθήσω να σε "γοητέψω" και γω με άλλα πράγματα.

the Idiot Mouflon είπε...

Χε, χε, χε...

Συνήθως μου αρέσει άμα βάζουν φυσική πέτρα ... αλλά εκείνος που έκτισε το "κάστρο" του σχεδόν "πάνω στην μούττην" της διαδρομής (από το σημείο που αρχίζει η θέα προς τον Κ.Κ.)... έκαμεν ακόμα και την πέρκολα του τσιμεντένια, και έβαλε (βιομηχανική) πέτρα στο περιτείχισμα.

Κοίτα να δεις σύμπτωση...

Λεκτική επαλήθευση:
dolar !!!