Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΦΟΥ:ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦAΚΕΛΛΩΝ.

Διερωτούμαι αν μέσα στα μέτρα "λιτότητας" που επιβάλλει η λεγόμενη κρίση είναι και αυτό το μεταφορικό μέσο φακέλλων που κάποιος "έξυπνος" του Δημαρχείου σκέφτηκε για να κυκλοφορεί τους φακέλλους απο τμήμα σε τμήμα των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Κάποτε η πόλη μας ήταν γεμάτη απο τρόλλεϋ που έπιαναν οι Πόντιοι απο τις υπεραγορές και τα μετάφεραν σπίτι τους.Μπορεί να περίσσεψε κανένα και το μάζεψαν για να το χρησιμοποιούν.Καλό ε?
Αν αυτό δεν είναι ένδειξη του κουλουφκιού που μας χαρακτηρίζει,πόσο μάλλον να περιμένουμε ότι σε κλίμακα πόλης τα πράγματα θα είναι διαφορετικά?
ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΛΟΥΦΟΛΑΝΔΗ!

4 σχόλια:

Chrys είπε...

Εξοικονομούν λεφτά για να αγοράζουν περισσότερες ξυλοκοπτικές μηχανές. Κόψε και να κόψεις δεντρά χαλούν οι άτιμες :)

Terra Incognita είπε...

καλα ρε..ποια υπεραγορά εν κοντά στο δημαρχείο τζαι βρέθηκε το καρότσι μέσα...;;

koutso είπε...

@Chrys,
Tο πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι στη προσπάθεια της η υπάλληλος του δημαρχείου να βρει λύση μεταφοράς των φακέλλων σκέφτηκε αυτό το καρότσι μη γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ειδικά καρότσια για μεταφορά φακέλλων που δεν αναγκάζεται το πλάσμα να σκύφτει με τόσο βάρος για να φορτώνει και να ξεφορτώνει τους φακέλλους.Στην Ευρώπη απαγορεύεται σε συνθήκες εργασίες το ανθρώπινο σώμα να καταπονείται τοιουτοτρόπως ακόμη και όταν είναι καθησμένο υπάρχουν ειδικοί που σου καθορίζουν τον τρόπο.

koutso είπε...

@Terra,
Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου είναι κοντά στη υπεραγορά Παπαντωνίου.Λές να το πιάσανε απο εκεί?