Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΕΙΠΙΑ-CONTEMPORARY RUINS (1)















ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΑ "ΚΤΙΡΙΑ"ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ.ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

4 σχόλια:

Theopemptou είπε...

Επιτέλους κάποιος από τον επαγγελματικό κόσμο μιλά για τα χάλια των κτιρίων μας και την χαμηλή αισθητική των κτιρίων και του περιβάλλοντα χώρου !

koutso είπε...

Tα σχόλια σας μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω την μοναχική μου περιπέτεια γιατί επιζητώ την ενθάρρυνση απο ανθρώπους σας και εσάς που αγωνίζεστε να "καθαρίσετε"την Κουλουφολάνδη απο όλων των ειδών τα σκουπίδια και όχι μόνο.
Ευχαριστώ.

CHRISTIANA είπε...

Κωστή το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι πως έχουμε συνηθισει να βλέπουμε κάθε είδους σκουπίδι του τύπου αυτού γύρω μας και να μην μας καμνει καμιαν αίσθηση πια. Το συγκεκριμένο το βλέπω πρωί μεσημερι βράδυ. Το έχω δει να αλλάζει χρήσεις μέσα στα τελευταία 5-6 χρόνια. Κανένας δεν κατάφερε να στήσει ...δουλειάν εκει. Κάθε ένας όμως που προσπαθούσε, έβαζε κι ένα νεο ...extension στο οικοδόμημα!!! Εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια έχει παρατηθέι στο έλεος του θεου και των ματιών μας.

koutso είπε...

απο ΛΟΥΛΟΥ:
Ξυπνάτε...Είναι μεν σίγουρα θέμα αισθητικής αλλά στο συγκεκριμένο σημείο είναι θέμα ψηφοθηρικής αισθητικής που προφανώς είναι ανώτερη.Και αν το ξανασκεφτούμε πιο ήρεμα τι είναι εκείνο που δεν κρύβει πίσω του ψήφο,πάρε-δώσε,κλπ;Γι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να υποβαλλόμαστε στη βάσανο του ακαλαίσθητου, στολισμένου συχνά πυκνά με καμιά PRADA, LOUIS VUITON, GUGI...και να βάζουν υποψηφιότητα επαγγελματίες του είδους για δημοτικοί σύμβουλοι..... ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ !!!!!!!