Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

KΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ















...."Διότι εν Κύπρω έχομεν αρκετήν περίσσειαν τετράποδων ικανών να βελτιώσουν το είδος των,στερούμεθα εν τούτοις διπόδων δυναμένων να συντελέσουν εις την ανόρθωσιν,αν όχι ενός κράτους αλλά τουλάχιστον της μικράς των (μας) πατρίδας".

5 σχόλια:

Anna Marangou είπε...

κουτσοφτίδη, κατέβα από το άλογό σου. Εμείς - οι λίγοι- που δεν φοβόμαστε τη Ζάχα και την κάθε Ζάχα έχουμε εκφραστεί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως και ο Δημήτρης, απλά ο Δημήτρης τα λέει πιο trendy για τους γιάπηδες που είσαστε. Εμείς και περιβαλλοντικά και οικολογικά και πολεοδομικά μιλήσαμε, με στόχο τους κυβερνώντες. Αυτά που λέει ο Δημήτρης απασχολούν τους bloggers και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης οι υπαίτιοι και υπεύθυνοι αυτού του ηλιθίου σχεδιασμού δεν ξέρουν να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι bloggers για τους bloggers kai οι άλλοι για τους άλλους. Σωστά τα όσα γράφει, σε ωραία γλώσσα ενός χώρου ονειρικά πλασμένου. Ατε γειά

koutso είπε...

Το σχόλιο σου Μαραγκούα είναι σε λάθος ανάρτηση.Σε συγχωρώ γιατί είσαι μιά ευτυχισμένη γιαγιά.Ομως μάθε να ακούεις και τους άλλους,κάποτε,μπορεί να σου φανεί χρήσιμο.Οσο αφορά την υποτίμηση σου για τους bloggers σε πληροφορώ ότι μακάρι,έστω και για μιά στιγμή να μπορούσαν οι πολιτικοί μας να εκφραστούν με τον τρόπο που εκφράζεται ο κόσμος μέσα στη μπλοκόσφαιρα.Θα είχαν τουλάχιστο τολμήσει να πράγματα ενώ τώρα τι γίνεται?Για τόσα χρόνια μας μιλούν με ξύλινο ύφος χρησιμοποιόντας χιούμορ σουηδών ανέραστοι τομαράφιλοι και παλλουκωμένοι στα κόμπλεξ τους.Ο γάρος στη φωτό είναι πιό όμορφος και σοφός που την κλίκκα σας.Παρεπιπτόντως δεν καβαλλώ άλογο αλλά γάρο.

Anna Marangou είπε...

Κουτσοφτίδη, τωρά είδα το σχόλιο σου. Και πάλι βιάστηκες και δεν χρησιμοποίησες σωστά τη φαιά ουσία που σου έδωσε ο Ύψιστος. Δεν υποτιμώ τους bloggers ποσώς, αντίθετα κάμνω χάζι και συμμετέχω, είναι μια απέραντη ελευθερία την οποία εκτιμώ βαθύτατα σε μια κοινωνία που όζει ψέμα και υποκρισία. Το δε σχόλιο σου για την κλίκκα "μου" απαξιώ να σου απαντήσω! Άτε γειά

Efstatho είπε...

Ισως θα ήταν προτιμότερο αντι να (πετάς αυγά),να βρείς ποια είναι ή αρμόδοια υπηρεσία του Ευρωπαικού Κοινοβουλείου που ασχολείται με τήν αισθητική και τις πολεοδομικές αρχές των χωρών μελών και να καταγείλεις εκεί ,ολους τους καρεκλοκέντραυρους και τους αρχιτεκτοντεβελοπερδιακοσμητεκτιζοκουλουφους!

koutso είπε...

Μπράβο, έχετε κερδίσει το πολυπόθητο Σαβατοκυρίακο στην Αραδίππου για δύο σε ξενοδοχείο της αρεσκείας σας.Ομως επειδή δεν έχει ξενοδοχείο η Αραδίππου,ο Δήμαρχος προτείνει να μείνετε σπίτι του για να δείτε τι σημαίνει κουλουφοφιλοξενία σε παλάτια μέσα στην σκόνη, το κιτς,τις τσούρες, τις κουέλλες και τους γάρους.Ισως μπορεί να έρθει και κανένας πολιτικός να σας επισκεφθεί απο το Υπουργείο Παιδείας γιατί αυξήσατε το λεξιλόγιο της νεο- ελληνικής κατά μία μακροσκελή λέξη,έτσι για να σπάσουν οι γερμανοί.Οχι θα μείνουμε απο κάτω.