Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

ΚΟΥΛΟΥΦΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PART (1)-ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΠΛΩΣΗ/URBAN FURNITURE

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.....


















ΚΑΛΑΘΟΙ/ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ/ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.....



















ΔΗΜΟΣΙΑ WC's














.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΗ 
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ 
ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ...ΚΟΥΛΟΥΦΚΙΟ?!!!!












5 σχόλια:

CHRISTIANA είπε...

Μια φωτογραφία Κούτσο θα τα έλεγε όλα: τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα μπροστά από την τράπεζα Κύπρου ακριβώς πάνω στα φώτα τροχαίας. Κλείνουν εντελως το ένα ρεύμα κυκλοφορίας για να κάνουν την δουλειά τους στην τράπεζα. Άσε που όταν υπάρχει εκδήλωση στο κτήριο, ο κάθε δημοτικός σύμβουλος, βολευτής και ιθύνων δίνει το καλό παράδειγμα κάνοντας ακριβώς το ίδιο.
Σε απόσταση 15 μέτρων υπάρχει χώρος στάθμευσης και σε απόσταση 50 μέτρων άλλος χώρος στάθμευσης. Για φαντάσου!!!

koutso είπε...

Αγαπημένη μου Σιμόνη,αφού στη χώρα των κουλούφων που λέγεται Κουλουφολάνδη όλοι τους πρέπει να βολέυονται, γιατί παραπονιέσαι μωρό μου?Αυτοί τους μεγάλωσαν γονείς κούλουφοι και κούλουφοι θα πεθάνουν.Με μιά μικρή διαφορά, αυτοί θα έχουν και τίτλο.......... κουλουφοβουλευτές,
κουλουφοδημοτικοί σύμβουλοι,κουλουφοδιδάσκαλοι
κλπ κλπ.

MichalisK είπε...

Nα σχολιάσω κάτι? Τούτα τα κράσπεδα που επάθαν ούλλοι ένα αμοκ να τα μπογιατίζουν μαύρα άσπρα στο στυλ της ζέβρας, αντιλαμβάνομαι ότι έχουν σημαντική ενδεχομένως χρηστική αξία (i.e. ο/η κουλλουφο-οδηγός καταλαβαίνει (does s/he?) ότι αρχίζει το πεζοδρόμιο), αλλά δεν είναι πάααρα πολλά ''γιαξ''?? Δεν υπάρχει καλύτερη ενναλακτική λύση, κύριε αρχιτέκτονα? Ρωτε και από ακαδημαικό ενδιαφέρον, μιας και τυχαίνει να είμαι φοιτητής σε συναφή σπουδή!!!

MichalisK είπε...

...Διορθώνω: Ρωτώ και από ακαδημαικό ενδιαφέρον, μιας και τυχαίνει να είμαι φοιτητής σε συναφή σπουδή!!!

koutso είπε...

@Mιχάλη,καλωσόρησες στη κουλουφολάνδη>Το μαύρο-ασπρο στα κράσπεδα είναι η οριοθετημένη γραμμή του πεζοδρομίου σε χώρες που σέβονται τα πεζοδρόμια.Εδω γίνεται για να απασχολεί το Δημαρχείο το προσωπικό του...έτσι φαίνεται.Δεν έχει καμμιά χρηστική αξία απο την στιγμή που οι κούλουφοι καβαλλικεύουν τα κράσπεδα και λένε στους υπόλοιπους ε γαμιέστε!Νοοτροπία κυπριακή που θέλει να δείξει ...μαγκιά!!!!Είμαστε γάροι απλά.