Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΑΣΣΙΖΗ VERSUS ΠΑΦΟΣ















Υπόσχομαι να βάλω φωτογραφίες απο την κατάσταση που επικρατεί γύρωθεν απο το Δημαρχείο της Πάφου με τα αυτοκίνητα,έτσι για να συγκριθούν οι  δύο τρόποι αντιμετώπισης,αυτού του σύγχρονου τρόπου σκέψης και εκείνου του "εν πειράζει κουμπάρε",αφού οι άλλοι περνούν,βάλτε τζιαί κανένα πάνω στα πεζοδρόμια,χέστε τους πεζούς,χέστε τους ανάπηρους,χέστε τους ηλικιωμένους ποιός τους ρωτά.Πού είναι ο Δήμος,η αστυνομία,το κράτος.Είναι όλοι τους χεσμένοι.
Η Ασσίζη αποτελεί,κύριοι του Δημαρχείου παράδειγμα προς αποφυγή γιατί...στοίχησε η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης.Να κατασκευάζουμε χωρίς μελέτη ποδηλατόδρομους και να τους αφαιρούμε δεν στοιχίζει?
Αν είμασταν σ'άλλη χώρα ο προηγούμενος Δήμαρχος θα ήταν "τουφεκισμένος".Αντί αυτού τον εκάναμε και βουλευτή για να αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα μας,σαν Παφίτες στη Βουλή.
Του κώλου τα εννιάμερα...........Ο πολυόροφος χώρος στάθμευσης μόλις που διακρίνεται,αυτό και αν συνάδει με το περιβάλλον,μόλις που φαίνoνται οι οπές αερισμού των υπογείων επιπέδων.
......και μετά?Α! περπατάμε, κούλουφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: