Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

"ΝΕΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ"-"NEW URBAN TRASH"

ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ
ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
DESIGN.ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ 
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΟΥΡΗΤΗΡΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ  ΚΑΙ ΤΗΝ 
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ...ΟΣΜΗΣ.
ΕΥΦΡΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ...ΚΟΥΛΟΥΦΕ!









ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΠΟΙΟΣ
ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΣ DESIGNER ΣΧΕΔΙΑΣΕ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ
ΠΡΑΓΜΑ.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΥ ΤΟΥ Ο
ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ
ΠΕΤΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,
ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
ΠΑΙΔΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΛΟΥΦΟΛΑΝΔΗ!! 

3 σχόλια:

λουλλου είπε...

Αγαπητε μου Κωστη,Κατα πασαν πιθανοτητα δεν γνωριζεις πως γινονται οι προσληψεις στον κρατικο μηχανισμο και στη συγκεκριμενη περιπτωση στη τοπικη αυτοδιοικηση,Χειροτερα ομως δεν γνωριζεις για την ανελιξη και τις εκαστοτε προαγωγες. Εγω τουλαχιστον που γνωριςω κατιΤΙΣ νοιωθω οτι ξεκινησε ενα κινημα τοπικου πατριωτισμου για να παλαιψουμε για τη τοπικη δημοκρατια που εχει φΙμωθει καραρρακωθει τα τελευταια 12 χρονια.Οταν παιρνονται αποφασεις για θεματατα ουσιας σε οικιες ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ μεταμεσονυχτιως ειναι προφενες το αποτελεσμα των ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ και αλλων,,,.Απλως αναμένετε στο ακουστικο σας γιατι ειναι καιρος για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

CHRISTIANA είπε...

Είναι τόσες μέρες που πραγματικά αναρωτιόμουν τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτά τα εκτρώματα που γέμισαν κάθε γωνιά οπτικής διαφυγής που είχαμε.
Αστείο είναι δε το ...ένδυμα! Εντύσαν το νησιωτικον, με το γαλαζιο του το χρώμα τα κολωνακια του... Είμαι σίγουρη πως κάποιος είναι πολύ περήφανος του τα κατάφερεν πάλε να ντύσει τον λύκον προβατον.. Εκουραστήκαμεν.

koutso είπε...

ξανα απο την ΛΟΥΛΟΥ:
Ξέχασα να σου υπενθυμίσω να παραγγείλεις μεγαλύτερο κάλαθο γιατί η λιστα μου με τα ανθρωπόμορφα σκουπίδια μεγαλώνει.Είχα την τύχη να τα γνωρίσω και να μάθω περί σκουπιδιών.Πιο τυχερή νοιώθω τώρα που τους συσκευάζω σε πακέτα με κατάληξη τον σκουπιδοφάγο.Αρα ξανασκέψου τι είναι σκουπίδι ή τουλάχιστον ξαναδιευκρίνησε το.